ΥΓΕΙΑ

Νοσοκομείο Ρεθύμνου: Δωρεάν μαθήματα ανώδυνου τοκετού

Νοσοκομείο Ρεθύμνου: Δωρεάν μαθήματα ανώδυνου τοκετού

Μαθήματα Ψυχοπροφυλακτικής, δηλαδή ανώδυνου τοκετού και προετοιμασία γονεϊκότητας σε μηνιαία βάση, θα προσφέρει δωρεάν η Μαιευτική - Γυναικολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου, από τις 10 Μαΐου.

Έμπειρες και εξειδικευμένες μαίες του Μαιευτικού τμήματος θα ενημερώνουν και θα εκπαιδεύουν τις μέλλουσες μητέρες και τους συντρόφους τους για «την εγκυμοσύνη, τον τοκετό, το θηλασμό, τη φροντίδα του νεογνού και τη λοχεία, με σκοπό την προετοιμασία για τη γονεϊκότητα, τη μείωση του άγχους στον τοκετό και την ενεργή συμμετοχή τους στο νέο ρόλο ως γονείς» δήλωσε ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος, Γιώργος Φραγκιαδάκης.

Οι δηλώσεις συμμετοχής από τις μέλλουσες μητέρες ή τα ζευγάρια μπορούν να γίνουν στο τηλέφωνο 2831087231 τις ημέρες Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και ώρες 10:00-13:00 ή με online αίτηση από την ιστοσελίδα του ΓΝ Ρεθύμνου, όπου εκεί είναι επίσης αναρτημένο το πρόγραμμα των μαθημάτων.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του έτους κάθε Τετάρτη και 18:00-20:00 ανάλογα τις συμμετοχές, οι δηλώσεις των οποίων σύμφωνα με τον κ. Φραγκιαδάκη θα γίνονται με την συμπλήρωση της 28ης- 30ης εβδομάδας κυήσεως.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Σχετικές ειδήσεις