ΥΓΕΙΑ

Το νοσοκομείο Γρεβενών διεκδικεί διεθνές βραβείο βιώσιμης ανάπτυξης

Το νοσοκομείο Γρεβενών διεκδικεί διεθνές βραβείο βιώσιμης ανάπτυξης

Κέρδισε το Εθνικό Βραβείο Energy Globe Ελλάδας 2017 και επιλέχθηκε ανάμεσα σε 2.000 έργα από όλο τον κόσμο.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών απένειμαν η Πρέσβειρα της Αυστρίας, Andrea Ikic-Boehm και ο Εμπορικός Σύμβουλος και Επικεφαλής του Εμπορικού Τμήματος της Αυστριακής Πρεσβείας-ADVANTAGE AUSTRIA, Gerd Dueckelmann-Dublany το Εθνικό Βραβείο Energy Globe Ελλάδας 2017 για το έργο σχετικά με τη βιώσιμη ανάπτυξη του νοσοκομείου.

Η απονομή του βραβείου έγινε τη Δευτέρα (20/11/2017) στον υπεύθυνο του έργου, Τεχνικό Διευθυντή του Νοσοκομείου Γρεβενών, Βύρωνα Μπακαΐμη. Στην εκδήλωση, η οποία συνδιοργανώθηκε με το υπουργείο Υγείας, χαιρετισμό απεύθυνε ο Διευθυντής του Γραφείου του Υπουργού Υγείας, Πάνος Παπαδόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Ρούσης Αλεξανδρής, και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Γρεβενών, Παντελής Αλεξιάδης.

Το συγκεκριμένο έργο έχει επιλεχθεί ανάμεσα σε 2.000 έργα από όλον τον κόσμο προκειμένου να διεκδικήσει το Διεθνές Βραβείο Energy Globe 2017 στην κατηγορία του. Η τελετή απονομής των βραβείων θα διεξαχθεί στις 16 Ιανουαρίου 2018, στην Τεχεράνη του Ιράν. Με περισσότερες από 180 συμμετέχουσες χώρες, ο θεσμός των Bραβείων Energy Globe αποτελεί σήμερα παγκοσμίως το πιο αναγνωρισμένο περιβαλλοντικό βραβείο.

Δείτε τη φωτογραφία στην παραπάνω gallery Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις