Παίδων «Αγία Σοφία»: Νευροχειρουργικό μικροσκόπιο δωρεά της «Φλόγας»

Παίδων «Αγία Σοφία»: Νευροχειρουργικό μικροσκόπιο δωρεά της «Φλόγας»
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Για να έχουν τα παιδιά με καρκίνο στη χώρα μας ίσες ευκαιρίες ίασης όπως σε όλο τον προηγμένο κόσμο, ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα» δώρισε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» το Νευροχειρουργικό μικροσκόπιο Pentero-Zeiss.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Φλόγας παρέδωσε στη Διοίκηση του νοσοκομείου, την Τρίτη (13/03/2018), το τελευταίας τεχνολογίας μικροσκόπιο. Η σεμνή τελετή παράδοσης πραγματοποιήθηκε παρουσία του Διοικητή του νοσοκομείου, Εμμανουήλ Παπασάββα, της Αναπληρώτριας Διοικήτριας, Άννας Ζωηρού, του Διευθυντή κ. Σφακιανού και των ιατρών και νοσηλευτών του Νευροχειρουργικού τμήματος καθώς και ιατρών των Ογκολογικών τμημάτων του «Μαριάννα Βαρδινογιάννη ΕΛΠΙΔΑ».

Το μικροσκόπιο, του οποίου η αξία ξεπερνά τις 100.000 ευρώ, έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο κενό που υπήρχε και να δώσει νέα ώθηση στις νέες μεθόδους της ιατρικής με την εφαρμογή προηγμένης τεχνολογίας.

Η Φλόγα των εθελοντών γονιών, 35 χρόνια εκπροσωπεί τις χιλιάδες οικογένειες παιδιών με καρκίνο, βρίσκεται κάθε μέρα στα παιδιατρικά ογκολογικά τμήματα της Αθήνας και είναι σε θέση να γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα, τα καλά και τα κακά του συστήματος Υγείας, τις ελλείψεις και τις άμεσες ανάγκες. Στο πλαίσιο αυτό, θα συνεχίσει να στηρίζει τον αγώνα του παιδιού με καρκίνο με σοβαρότητα και υψηλό αίσθημα ευθύνης.

 

PHOTO GALLERY