Δολοφονία στη Ρόδο: Ο 19χρονος αναγνώρισε 12 από τους κρατούμενους που του επιτέθηκαν

Στην αναγνώριση 12 κρατουμένων των φυλακών Αυλώνα…

Ζακ Κωστόπουλος: Ελεύθεροι οι αστυνομικοί που εμφανίζονται σε βίντεο να τον χτυπούν

Ελεύθεροι, χωρίς περιοριστικούς όρους, αφέθηκαν οι τέσσερις…

Πού στέλνει η Άγκυρα το Barbaros - Δείτε χάρτες

Κλιμακώνοντας την ένταση σε Αιγαίο και Ανατολική…

Ο νέος συνεργάτης της Redstone για το Athens Alive!

Η Redstone ανακοίνωσε τη συνεργασία της με…

Καιρός: Πού θα χιονίσει την Πέμπτη; Η νέα ενημέρωση της ΕΜΥ και όλα τα υψόμετρα ...

Καιρός: Νέα ενημέρωση από την ΕΜΥ και αναλυτικό…

Πάτρα: Ραντεβού με ενδοκρινολόγο το… 2019 στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας»

Πάτρα: Ραντεβού με ενδοκρινολόγο το… 2019 στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας»

Την έλλειψη ενδοκρινολόγων στις υγειονομικές μονάδες της Δυτικής Ελλάδας επισημαίνουν με ερώτησή τους προς τον υπουργό Υγείας, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Ιάσονας Φωτήλας και Βασίλης Οικονόμου.

Οι δύο βουλευτές και επικεφαλής του τομέα Υγείας της ΝΔ επικαλούνται καταγγελίες ασθενών, οι οποίοι αναφέρουν ότι μπαίνουν σε λίστα αναμονής για το 2019 και μετά, για να εξεταστούν από ενδοκρινολόγο στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, υπάρχει μόνο ένας ενδοκρινολόγος στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας». «Αυτή τη στιγμή έχουν κλείσει για όλο το 2018 τα ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία επειδή υπάρχει μόνο ένας ιατρός ενδοκρινολόγος! Η λύση είναι όποιος ασθενής έχει χρήματα να βάλει το χέρι στην τσέπη του και να πληρώσει τον ιδιώτη ιατρό – μη συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ. Για το λόγο αυτό ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός εάν αληθεύουν οι καταγγελίες και σε ποιες άμεσες ενέργειες θα προβεί ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα. Επίσης, εάν υπάρχουν συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ ενδοκρινολόγοι στην Πάτρα, ώστε να μπορούν να καταφεύγουν σε αυτούς οι ασθενείς και να μην αναγκάζονται να πληρώνουν από την τσέπη τους.