ΥΓΕΙΑ

Προσλήψεις στο νοσοκομείο Θήρας: Προκηρύσσονται 158 θέσεις προσωπικού

Προσλήψεις στο νοσοκομείο Θήρας: Προκηρύσσονται 158 θέσεις προσωπικού

Ιατρικό, παραϊατρικό, διοικητικό και λοιπό προσωπικό αφορούν οι 158 θέσεις που προκηρύσσονται για τη στελέχωση του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας.

Οι προσλήψεις θα γίνουν με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου της Ανώνυμης Εταιρείας Μονάδων Υγείας (Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε.). Η προκήρυξη του διαγωνισμού δημοσιεύθηκε σήμερα, Πέμπτη (13/09/2018) στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης και στη Διαύγεια, καθώς και στις ιστοσελίδες του ΑΣΕΠ, της ΑΕΜΥ Α.Ε και το Γ.Ν Θήρας.

Από την έναρξη της λειτουργίας του το 2016, το Γ.Ν. Θήρας έχουν επισκεφθεί (έως 31/08/2018) συνολικά 116.316 ασθενείς, 48.794 το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και 65.348 τα Εξωτερικά Ιατρεία. Στις χειρουργικές αίθουσες του νοσοκομείου έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 284 χειρουργικές επεμβάσεις, ενώ 103 οικογένειες εμπιστεύτηκαν το Μαιευτικό Τμήμα για να φέρουν στον κόσμο τα παιδιά τους.

Με τις 158 προσλήψεις αορίστου χρόνου, το νοσοκομείο πρόκειται να αποκτήσει περισσότερο και σταθερό προσωπικό, με στόχο τη μεγαλύτερη ανάπτυξη των τμημάτων του και την περαιτέρω βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, τόσο προς τους κατοίκους της Σαντορίνης, όσο και προς τον πολυπληθή τουριστικό πληθυσμό.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ.