ΥΓΕΙΑ

«Πρότυπο» το Κέντρο Υγείας Περιστερίου

«Πρότυπο» το Κέντρο Υγείας Περιστερίου

Περισσότερα από 40.000 περιστατικά έχει εξυπηρετήσει το Κέντρο Υγείας Περιστερίου σε διάστημα έντεκα μηνών και έχει βάλει υποψηφιότητα για τα βραβεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στην παροχή πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Το Κέντρο Υγείας Περιστερίου, που λειτουργεί με τη συνδρομή του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), επισκέφθηκε η υφυπουργός Υγείας, Κατερίνα Παπακώστα.

Την υφυπουργό Υγείας ενημέρωσε για τις υπηρεσίες που παρέχονται η υπεύθυνη του Κέντρου, Ελεονόρα Χατζηπασχάλη. Η κ. Παπακώστα επισκέφθηκε, επίσης, τα εργαστήρια και συνομίλησε με γιατρούς, νοσηλευτές, και ασθενείς. Κατά την ξενάγησή της στους χώρους του Κέντρου Υγείας, η κ. Παπακώστα συναντήθηκε και με ομάδα δευτεροετών φοιτητριών Νοσηλευτικής, στις οποίες μίλησε για τη σημασία της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και της κοινοτικής φροντίδας.

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή της, η υφυπουργός Υγείας έδωσε τα εύσημα στην υπεύθυνη του Κέντρου για την άριστη λειτουργία του, επισημαίνοντας ότι αποτελεί Κέντρο Υγείας- πρότυπο και του αξίζει η διεθνής διάκριση.

Σχετικές ειδήσεις