ΠΡΟΣΟΧΗ! Απεργία ΜΜΜ - Στάση εργασίας στο Μετρό: Πότε και ποιες ώρες

Απεργία στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: Σε προειδοποιητική…

Αλλάζει ο καιρός από την Κυριακή και... χειμωνιάζει σύντομα (video)

Η ανάλυση του Σάκη Αρναούτογλου... 

Παυλόπουλος: Μόνο μέσα από συνύπαρξη και ευημερία των λαών μπορεί να υπάρξει κοινή δημιουργία

«Η συντήρηση της μνήμης μας, σε ό,τι…

Πάνε για διάλυση Τσίπρας και Καμμένος; Ψηφίστε τώρα

Διαδικτυακή δημοσκόπηση: Ας μιλήσουμε για το τι πιστεύετε…

Μετρητά... τέλος! Τι αλλάζει στις αγορές σας με κάρτα

Μηχανήματα POS θα υποχρεωθούν σύντομα να εγκαταστήσουν…

Κ.Υ Αριδαίας: Φάρμακα και υγειονομικό υλικό από το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολης

Κ.Υ Αριδαίας: Φάρμακα και υγειονομικό υλικό από το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολης

Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Φιλανθρωπικού οργανισμού ΑΠΟΣΤΟΛΗ, της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Δήμου Αλμωπίας και απέστειλε κούτες με υγειονομικό και φαρμακευτικό υλικό προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του Κέντρου Υγείας Αριδαίας.

Σημειώνεται ότι το Κέντρο Υγείας Αριδαίας εξυπηρετεί υγειονομικά τον πληθυσμό της Αλμωπίας που αριθμεί 30.000 κατοίκους και επιπλέον τους επισκέπτες της περιοχής που αγγίζουν το 1.000.000 κατά τη διάρκεια όλου του έτους.

Ο Δήμος Αλμωπίας είναι μια περιοχή εκτεταμένη γεωγραφικά παραμεθόρια, με 43 οικισμούς και 11 περιφερειακά ιατρεία πολλά από τα οποία υπολειτουργούν. Το Κέντρο Υγείας Αριδαίας αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και οι ανάγκες του σε φαρμακευτικό και υγειονομικό υλικό είναι τεράστιες.

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ), Γιώργος Πατούλης, δήλωσε σχετικά: «Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για τη στήριξη των ανήμπορων συμπολιτών μας. Είναι απαράδεκτο οι ακρίτες μας να αντιμετωπίζουν τόσο σοβαρά προβλήματα και η επίσημη πολιτεία να τους έχει εγκαταλείψει . Θα φτάσουμε μέχρι το τελευταίο άκρο της Ελλάδας για να προσφέρουμε την έμπρακτη βοήθειά μας».