Ο μαγνητικός τομογράφος 3 Tesla αλλάζει όσα γνωρίζουμε για τις διαγνωστικές εξετάσεις

Newsroom Newsroom

Ο μαγνητικός τομογράφος 3 Tesla αλλάζει όσα γνωρίζουμε για τις διαγνωστικές εξετάσεις

Ένας υπερσύγχρονος μαγνητικός τομογράφος, ο 3 Tesla Magnetom Vida βιομετρικής τεχνολογίας, βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στην Αθήνα και είναι διαθέσιμος στους Έλληνες ασθενείς. Προσφέρει εξετάσεις υψηλής ακρίβειας ακόμα και σε πολύ δύσκολες περιπτώσεις, ενώ διαθέτει σύστημα προσαρμογής στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις ανάγκες του κάθε ασθενούς και της κάθε εξέτασης. Έτσι, κάθε μαγνητική τομογραφία είναι πλέον εξατομικευμένη, αποφέροντας κάθε δυνατότητα ορθότερης διάγνωσης στους θεράποντες ιατρούς.

Ο μαγνητικός τομογράφος 3 Tesla έχει εγκατασταθεί στο ΙΑΣΩ και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους όσοι έχουν ανάγκη μια μαγνητική απεικόνιση, αλλά και από γιατρούς που στο πλαίσιο της διάγνωσης απαιτούν πιο εξειδικευμένες εξετάσεις.

Στο CNN Greece μίλησε ο Ομότιμος καθηγητής Ακτινολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Δημήτριος Κελέκης, που είναι και ο διευθυντής της Μονάδας Απεικονίσεων & Επεμβατικής Ακτινολογίας του ΙΑΣΩ, που εξήγησε όλα τα πλεονεκτήματα του νέου μηχανήματος, τόσο για τον ασθενή όσο και τον γιατρό, επισημαίνοντας ιδιαίτερα την ικανότητα του σύγχρονου αυτού μαγνήτη να προσαρμόζεται στη σωματομετρία του κάθε ασθενούς και στην αναπνευστική και καρδιακή του συχνότητα, γεγονός που περιορίζει τα σφάλματα λόγω κίνησης και βοηθά ασθενείς με ιδιαίτερες ανάγκες όπως είναι οι κλειστοφοβικοί ασθενείς.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved