Σχολική τσάντα: Βιβλία, τετράδια, κασετίνες και… αποσυμφορητικό!

Newsroom Newsroom

Σχολική τσάντα: Βιβλία, τετράδια, κασετίνες και… αποσυμφορητικό!

Στην τσάντα του παιδιού μας για το σχολείο, χωρούν τα πάντα: Τα αμέτρητα βιβλία και τετράδιά τους, οι κασετίνες τους, ένα παιχνιδάκι που θέλουν οπωσδήποτε να έχουν μαζί τους, το νερό και το φαγητό τους…

Η προετοιμασία της τσάντας κάθε απόγευμα είναι ολόκληρο γεγονός, καθώς δεν πρέπει να ξεχάσουμε τίποτα. Το βράδυ πριν κοιμηθεί το μικρό, είναι πολύ κουρασμένο για να κάνει τη διαδικασία αυτή σωστά και φυσικά είναι τελείως λάθος να την κάνει εκ μέρους του η μαμά.

Έχουμε, λοιπόν, από κοινού αποφασίσει πως είναι καλύτερα να ετοιμάζουμε την τσάντα για την επόμενη ημέρα αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η δουλειά που έχει να κάνει στο σπίτι. Έτσι είμαστε βέβαιοι πως έχουμε κάνει σωστή δουλειά. Εξετάζουμε κάθε φορά πολύ προσεκτικά το πρόγραμμα της επόμενης ημέρας και τοποθετούμε με τη σειρά που θα χρειαστούν μέσα στην τσάντα τα βιβλία και τα τετράδια. Ξεχωριστή υπόθεση αποτελεί η κασετίνα με τα μολύβια, τις γόμες και τις ξύστρες, καθώς πρέπει όλα να είναι απολύτως φροντισμένα, με κοφτερές μύτες και καθαρές άκρες. Ακολουθεί και παίρνει τη θέση του το παγούρι για το νερό, για να μην το ψάχνουμε τελευταία στιγμή το πρωί, ενώ το φαγητό είναι ευθύνη της μαμάς.

Από τη σχολική τσάντα του παιδιού μου όμως δεν λείπει ποτέ και το αποσυμφορητικό του, το Fitonasal Pediatric. Μια μύτη που μπορεί να μπουκώσει ανά πάσα στιγμή, ειδικά στα μικρά παιδιά. Δεν υπάρχει κανένας λόγος το μικρό μου να υποφέρει όλη την ημέρα μέχρι να επιστρέψει στο σπίτι, αφού μπορεί να έχει μαζί του το Fitonasal και να το χρησιμοποιεί όποτε το χρειάζεται. Η εφαρμογή του άλλωστε γίνεται με πολύ απλό τρόπο, που όλα τα παιδιά καταφέρνουν: Αρκεί να εφαρμόσει το απλικατέρ στο ένα ρουθούνι, να πατήσει το σπρέι, να σκουπίσει τη μύτη και ξανά το ίδιο από την άλλη πλευρά.

FITONASAL

Το Fitonasal Pediatric είναι ένα αποσυμφορητικό ειδικά μελετημένο για να απελευθερώνει τη μύτη των παιδιών σε περιπτώσεις συμφόρησης και ερεθισμού της ρινικής κοιλότητας που οφείλονται σε γριπώδεις συνδρομές, κοινό κρυολόγημα, αλλεργικές ρινίτιδες και ιγμορίτιδες, τόσο οξείες όσο και χρόνιες.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved