ΥΓΕΙΑ

Βραβεία Wild Cards EIT Health: Μετεγχειρητικές γνωστικές διαταραχές και έρευνες για το Αλτσχάιμερ

Βραβεία Wild Cards EIT Health: Μετεγχειρητικές γνωστικές διαταραχές και έρευνες για το Αλτσχάιμερ

Tο EIT Health ανακοίνωσε ότι το πρόγραμμα Wild Card είναι πλέον ανοιχτό για αιτήσεις για ομάδες και άτομα, προσκαλώντας τους πιο ελπιδοφόρους πρωτοπόρους της υγείας να υποβάλουν προτάσεις στους τομείς της Υγείας των Γυναικών και της Ψηφιακής Θεραπευτικής.

Φτάνοντας στο τρίτο έτος δραστηριοποίησης και με τέσσερις νεοσύστατες εταιρείες που έχουν ήδη ξεκινήσει, το πρόγραμμα Wild Card επιδιώκει να υποστηρίξει τις πιο ελπιδοφόρες ομάδες και να μετατρέψει τις ιδέες τους σε επιχειρήσεις. Ένα από τα πιο ολοκληρωμένα προγράμματα στο ευρωπαϊκό περιβάλλον καινοτομίας στον τομέα της υγείας, το Wild Card θα δημιουργήσει και στη συνέχεια θα επενδύσει έως και 2 εκατομμύρια ευρώ σε δύο εγχειρήματα που ωθούν τα όρια στις περιοχές πρόκλησης.

Κάθε χρόνο το πρόγραμμα Wild Card επιλέγει προσεκτικά δύο προκλήσεις που αντιπροσωπεύουν ένα πιεστικό ζήτημα υγείας για τους ευρωπαίους πολίτες. Για το 2020, η πρώτη πρόκληση που τίθεται είναι η καινοτομία για υγεία των γυναικών. Οι πρωτοπόροι καλούνται να σχεδιάσουν οικονομικά αποδοτικές λύσεις με γνώμονα την τεχνολογία για να παρέχουν εξειδικευμένη φροντίδα στις γυναίκες.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στο Ιράν: Κανένας επιζών από τη συντριβή του ουκρανικού αεροσκάφους - Βίντεο ντοκουμέντο

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων