Ανανεώθηκε:

Επιστροφή στο γραφείο και στομαχικές διαταραχές: Πώς να αντιμετωπίσετε τη διάρροια

Newsroom Newsroom

Επιστροφή στο γραφείο και στομαχικές διαταραχές: Πώς να αντιμετωπίσετε τη διάρροια

Οι εμβόλιμες διακοπές κατά τη διάρκεια του έτους, τα ταξίδια στο εξωτερικό, ακόμη και ένα σύντομο τετραήμερο χαλάρωσης, είναι η ιδανική ευκαιρία για να ξεκουραστούμε, να «καθαρίσουμε» το μυαλό μας, να «γεμίσουμε» μπαταρίες για να επιστρέψουμε ακόμη πιο δυνατοί και με μεγαλύτερη όρεξη στην κανονικότητα της καθημερινότητας.

Από την άλλη βέβαια, ακόμη και η επιστροφή σε ένα γνώριμο πρόγραμμα και σε έναν ρυθμό στον οποίο είμαστε μαθημένοι, μπορεί να κρύβει… δυσάρεστες εκπλήξεις, αφού όπως λέει και ο σοφός λαός «κάθε αρχή και δύσκολη» και δεν έχει άδικο.

Η επιστροφή στη «βάση» μπορεί για κάποιους να είναι μία εύκολη υπόθεση, σε κάποιους άλλους όμως προκαλεί αμείωτο στρες και μόνο η σκέψη ότι θα βρεθούν πάλι αντιμέτωποι με τη ρουτίνα, τις αμέτρητες υποχρεώσεις του γραφείου ή της σχολής. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που πολλοί παρουσιάζουν γαστρεντερικά προβλήματα, χωρίς να μπορούν να διευκρινίσουν τον παράγοντα που τα προκαλεί, καθώς το ίδιο τους το άγχος είναι στην πραγματικότητα το εμπόδιο που «κρύβεται» πίσω από την παραπάνω κατάσταση. Ενοχλητικά συμπτώματα όπως αυτό της διάρροιας, δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο το πρόγραμμά τους και εκείνοι αδυνατούν να τα αντιμετωπίσουν. Ακριβώς για αυτό, παρακάτω έχουμε καταγράψει όσα χρειάζεται να γνωρίζετε και τους «συμμάχους» που πρέπει να εμπιστευθείτε για να αποφύγετε μία ανάλογη κατάσταση.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved