ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Έτσι θα βρουν την «μαυροντυμένη» - Το στοιχείο που καταρρίπτει το άλλοθι της

Επίθεση με βιτριόλι: Έτσι θα βρουν την «μαυροντυμένη» - Το στοιχείο που καταρρίπτει το άλλοθι της

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Πυρετώδεις είναι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για την «μαυροντυμένη» γυναίκα που έριξε το βιτριόλι στην άτυχη 34χρονη Ιωάννα. Όπως δείχνουν τα τελευταία στοιχεία οι έμπειροι Αστυνομικοί «αγγίζουν» τη σατανική δράστιδα.

Σε μόλις τρεις γυναίκες στρέφονται οι Αρχές για την εξιχνίαση της πρόσφατης επίθεσης με βιτριόλι εις βάρος της 34χρονης στην Καλλιθέα.

Και οι τρεις ύποπτες έχουν παρουσιάσει «αδύναμα» άλλοθι, κάτι το οποίο έχει κινήσει υποψίες.

Έτσι θα την «στριμώξουν»

Στο πλαίσιο αυτό, οι αστυνομικές αρχές αναμένεται να προχωρήσουν σε αντιπαραβολή των τηλεφωνικών συνδέσεων στην περιοχή της Καλλιθέας, πριν και μετά την επίθεση στην άτυχη γυναίκα.

Δηλαδή, θα εξετάσουν το πού ακριβώς βρίσκονταν την ώρα της επίθεσης, με βάση το σήμα του κινητού τηλεφώνου τους.

Οι αστυνομικοί θα έχουν και νέα επικοινωνία με την 34χρονη γυναίκα, η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Η ΕΛ.ΑΣ. εκτός από το σήμα του κινητού, εξετάζει και το βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Το προφίλ της δράστιδος

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα φαίνεται, πως η γυναίκα με το βιτριόλι είναι ηλικίας από 30 έως 40 ετών, αδύνατη, μετρίου αναστήματος, µε ξανθά μαλλιά. Φορούσε τσάντα πλάτης , και έφυγε από την περιοχή µε γρήγορα βήματα, αμέσως μετά την επίθεση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο οπτικό υλικό που έχει στην διάθεσή της η αστυνομία, δεν φαίνεται καθαρά το πρόσωπό της, και βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία να καθαρίσει η εικόνα.

Υπενθυμίζεται ότι η 34χρονη φέρει σοβαρά εγκαύματα στο 93% της επιφάνειας του προσώπου της, με τους θεράποντες ιατρούς να κάνουν λόγο για μια σειρά χειρουργικών επεμβάσεων.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σαρώνει η κακοκαιρία: Ποιες περιοχές «χτύπησε» – Πώς θα κινηθεί τις επόμενες ώρες