ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Στο ψυχιατρείο η παρουσιάστρια που μπουγέλωσε τον Χαρδαλιά

Θεσσαλονίκη: Στο ψυχιατρείο η παρουσιάστρια που μπουγέλωσε τον Χαρδαλιά
thestival.gr

Με εντολή εισαγγελέα, η αυτοαποκαλούμενη παρουσιάστρια οδηγείται αυτή την ώρα στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης της αυτοαποκαλούμενης παρουσιάστριας, η οποία συνελήφθη χθες το απόγευμα, ύστερα από μήνυση που κατέθεσε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, για τις 12 Ιουνίου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το grtimes.gr, η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη, ενώ αυτή την ώρα οδηγείται στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης καθώς ο εισαγγελέας διέταξε ακούσια νοσηλεία.

Δείτε την gallery:

Ύστερα από έντονη στιχομυθία που είχε με τον εισαγγελέα Πονικής Δίωξης ο τελευταίος διατάξε τη νοσηλεία της στο Ψυχιατρείο

Προηγουμένως, ο εισαγγελέας άσκησε εις βάρος της ποινική δίωξη για λόγω και έργω εξύβριση και για απειλή.

Το μέτρο του εγκλεισμού είναι επαχθές και για την ίδια και για όσους βρίσκονται γύρω της. Υπάρχει και ένα ανήλικο παιδί, είπε η δικηγόρος της, Ανθούλα Ανάσογλου.

Νέο «σόου» της παρουσιάστριας που πέταξε νερό στον Χαρδαλιά

Κραυγάζοντας ότι ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας καταστρέφει την Ελλάδα με τους λαθρομετανάστες, πέρασε το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Θεσσαλονίκης, η παρουσιάστρια, Ιωάννα Κουσκούση.

Η παρουσιάστρια, η οποία πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, δέχτηκε μήνυση από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας μετά την επίθεση εναντίον του.

Υπενθυμίζεται ότι χθες το απόγευμα (Τρίτη 9/6) λίγο μετά τις 16:00 και ενώ ο υφυπουργός γευμάτιζε σε εστιατόριο του κέντρου της Θεσσαλονίκης, δέχτηκε επίθεση από την ραδιοφωνική παραγωγό. Η Ιωάννα Κουσκούση προσποιήθηκε ότι θέλει να φωτογραφηθεί με τον κύριο Χαρδαλιά και στη συνέχεια τον περιέλουσε με νερό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο υφυπουργός αποφάσισε να μην χαριστεί στην Ιωάννα Κουσκούση λόγω του ότι η πράξη της τρομοκράτησε μέλη της οικογένειάς του. Αμέσως μετά το περιστατικό προχώρησε στις απαραίτητες ενέργειες και η νεαρή γυναίκα οδηγήθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Σε βάρος της Ιωάννας Κουσκούση σχηματίστηκε δικογραφία από τους αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Κράτους και Δημοκρατικού Πολιτεύματος της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της έργω εξύβρισης και της απειλής.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επιβεβαίωση Newsbomb.gr: Άμεσο το λουκέτο στα μπαρ του συνωστισμού - Τα πρόστιμα