ΥΓΕΙΑ

Λοιμωξιολόγος προειδοποιεί: Κανείς δεν τηρεί τα μέτρα, ασορτί με το πηγούνι η μάσκα

Λοιμωξιολόγος προειδοποιεί: Κανείς δεν τηρεί τα μέτρα, ασορτί με το πηγούνι η μάσκα
INTIME NEWS

Καμπανάκι για την μη τήρηση των μέτρων ασφαλείας απέναντι στον κορωνοϊό σήμανε μέσω του ΘΕΜΑ 104,6 ο λοιμωξιολόγος και μέλος της επιτροπής ειδικών του υπ. Υγείας Μάριος Λαζανάς.

«Ο κορονοιός δεν έχει τελειώσει» τόνισε και παρατήρησε ότι «όχι μόνο δεν έχουν γίνει μηδενικά τα κρούσματα αλλά τσιμπάνε κιόλας». «Το να είναι μόνο εισαγόμενα είναι το ευχάριστο» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

«Η μάσκα έχει γίνει ασορτί να είναι στο πηγούνι. Δεν τηρεί κανείς κανένα μέτρο. Τι πρέπει να κάνουμε για να συμμορφωθεί ο κόσμος; υπάρχει δυσπιστία» σημείωσε ο κ. Λαζανάς. «Είχαμε την ευχάριστη κατάσταση να πάει πολύ καλά η χώρα. Ο κόσμος δεν έχει καταλάβει ότι χωρίς το lockdown θα είχαμε πολλούς νεκρούς» συμπλήρωσε ο κ. Λαζανάς.

Ζήτησε, επίσης, «να ακούμε με σκεπτικισμό όσα λέγονται για τα εμβόλια, είναι πολύ δύσκολη υπόθεση» προσθέτοντας ότι «το σύντομα δεν το βλέπω λιγότερο από έναν χρόνο μετά».

Σχολίασε, τέλος, με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στις ΗΠΑ ότι «οι συγκεκριμένες ΗΠΑ με αυτόν τον πρόεδρο θα έπρεπε να εξαφανιστούν».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Οικογενειακή τραγωδία: Σκότωσε τη γυναίκα του και μετά αυτοκτόνησε