ΥΓΕΙΑ

Πόνος στις αρθρώσεις: Το «μυστικό» για να τον μειώσουμε βρίσκεται…στο αβγό!

Πόνος στις αρθρώσεις: Το «μυστικό» για να τον μειώσουμε βρίσκεται…στο αβγό!

Θεωρείς τον εαυτό σου δραστήριο άνθρωπο: Eπιζητάς την κίνηση ανά πάσα στιγμή, πιστεύεις έντονα στο αρχαίο ρητό «νους υγιής εν σώματι υγιεί» και προσπαθείς να το εφαρμόζεις στη ζωή σου.

Σου αρέσει να περπατάς, να τρέχεις, να κολυμπάς τα καλοκαίρια στη θάλασσα, να μπορείς να παίζεις μπάλα με τα παιδιά και τα ανίψια σου. Αυτό που δεν σου αρέσει είναι να υπάρχει «κάτι» που τα εμποδίζει όλα αυτά.

Τι είναι αυτό το «κάτι»; Συνήθως πρόκειται για έναν πόνο στις αρθρώσεις, που σε «ακινητοποιεί». Μια δυσκολία στην κίνηση στο γόνατο, στον καρπό, στα δάχτυλα, μια ενόχληση που δεν σου επιτρέπει να συνεχίσεις αυτό που ξεκίνησες, να περπατήσεις όσο επιθυμείς, ή ακόμη και να κάνεις κάτι τόσο απλό, όπως το να ανέβεις τις σκάλες.

Η αλήθεια είναι πως οι πόνοι στις αρθρώσεις, ταλαιπωρούν συχνά ανθρώπους ανεξαρτήτου ηλικίας ή χώρας. Κατά κύρια βάση όμως, αφορούν σε άτομα με προβλήματα στις αρθρώσεις λόγω ηλικίας ή με αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης προβλημάτων στις αρθρώσεις (π.χ. κληρονομικότητα), καθώς και άτομα με έντονη σωματική δραστηριότητα που καταπονούν τις αρθρώσεις και τους χόνδρους τους.

Πρόκειται για μία καθημερινή και συχνά μόνιμη ενόχληση που φτάνει να επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα της ζωής πολλών ανθρώπων, καθώς αναγκάζει τους πάσχοντες να περιορίσουν τις δραστηριότητές τους, προκειμένου να αποφύγουν τη δυσάρεστη εμπειρία. Οι αιτίες πίσω από τον πόνο ποικίλουν: Από έναν τραυματισμό ή μια φλεγμονή, είναι δυνατόν οι αρθρώσεις να υποστούν βλάβη που μπορεί να οδηγήσει και σε χρόνιο πρόβλημα.

Το μυστικό κρύβεται στο αβγό!

Εν τούτοις, καθώς η επιστήμη εξελίσσεται συνεχώς, αξίζει να γνωρίζουμε ότι πλέον η ανακούφιση από τέτοιου είδους ενοχλήσεις είναι εφικτή! Συνολικά 12 κλινικές μελέτες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως η μεμβράνη που βρίσκεται μέσα από το κέλυφος του αβγού που περιέχει το NEM® (Natural Eggshell Membrane), βοηθά στην υγεία των αρθρώσεων του σώματός μας! Μπορεί να φαίνεται περίεργη η σύνδεση αρχικά, όμως η συμβολή της επιστήμης είναι σε αυτό το στάδιο καθοριστική. Διότι με το υψηλής τεχνολογίας συστατικό NEM®, το οποίο προέρχεται από τη μεμβράνη που υπάρχει στο κέλυφος του αβγού και υπόκειται σε πατενταρισμένη επεξεργασία, λαμβάνεται ένας μοναδικός συνδυασμός συστατικών, με ευεργετικά οφέλη για τις αρθρώσεις.

Το καινοτόμο αυτό συστατικό περιέχεται στο SUPERFOODS® OSTEOAID, το οποίο μας βοηθά να μειώσουμε τον πόνο και τη δυσκαμψία. Ουσιαστικά μας παρέχει την απαραίτητη «τροφή» για τις αρθρώσεις μας, ώστε να διατηρούν τα πολύτιμα συστατικά τους και να παραμένουν υγιείς. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα αποτελέσματα της δράσης του είναι ορατά σε 7-10 ημέρες, με 1 μόλις κάψουλα ημερησίως!

Με το SUPERFOODS OSTEOAID δίνεις, λοιπόν, στις αρθρώσεις σου τη δύναμη που χρειάζονται, ώστε να μπορείς να κινείσαι ελεύθερα. Διότι όπως εσύ, έτσι και οι αρθρώσεις σου, χρειάζονται τις υπερτροφές τους, εκείνα τα πολύτιμα, φυσικά συστατικά υψηλής διατροφικής αξίας που συμβάλλουν στην καλύτερη υγεία μας και αποτελούν μέρος ενός καλύτερου και πιο ισορροπημένου τρόπο ζωής.

Με τη βοήθεια των υπερτροφών μπορούμε να φροντίζουμε για την ενίσχυση και τη διατήρηση της υγείας μας. Όλα αυτά μέσα από επιλογές που χαρίζουν ενέργεια και φυσική δύναμη. Αν αισθάνεσαι, λοιπόν, πόνο στις αρθρώσεις, πάρε τη δύναμή σου!

Τα προϊόντα SUPERFOODS διατίθενται στα φαρμακεία.