ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ στα Βίλια: Αυτή είναι η 38χρονη Κινέζα που βρέθηκε δολοφονημένη στη βαλίτσα

Θρίλερ στα Βίλια: Αυτή είναι η 38χρονη Κινέζα που βρέθηκε δολοφονημένη στη βαλίτσα

Το Χαμόγελο του Παιδιού είχε εκδώσει στις 24 Οκτωβρίου 2020 «Missing Alert» για την 38χρονη, Lin Qiu Yun, η οποία εξαφανίστηκε από το κέντρο της Αθήνας, κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες.

Η εξαφάνισή της δηλώθηκε λίγες ημέρες νωρίτερα, στις 17 Οκτωβρίου, στο Τμήμα Ασφαλείας της Ομόνοιας. Η 38χρονη Κινέζα εξαφανίστηκε από την περιοχή του Μεταξουργείου.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της 38χρονης, κατόπιν αιτήματος των συγγενών της. Η ανάρτηση ανέφερε μάλιστα τότε ότι μπορεί να συντρέχουν λόγοι, οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Lin Qiu Yun είχε ύψος 1.55μ., κανονικό βάρος, καστανά μαλλιά και μαύρα μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρα παπούτσια, τζιν παντελόνι, μαύρο μπουφάν και καφέ τσάντα. Παρά τις έρευνες, ωστόσο, η άτυχη γυναίκα δεν είχε εντοπιστεί τον Οκτώβριο.

Όπως διαπιστώθηκε σήμερα παραμονή Πρωτοχρονιάς, τα δακτυλικά της αποτυπώματα ταυτοποιούνται μετά του πτώματος που βρέθηκε μέσα σε βαλίτσα στα Βίλια.

Φαίνεται ότι κάποιος ή κάποιοι δολοφόνησαν την άτυχη γυναίκα σε χρόνο που δεν προσδιορίζεται. Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν η δολοφονία να έγινε αρκετό καιρό μετά την εξαφάνιση της 38χρονης γυναίκας. Το ερώτημα είναι μέχρι τότε που κρατούσαν οι δράστες την υπήκοο Κίνας και για ποιο λόγο τη δολοφόνησαν.

Οι αστυνομικοί θα πάρουν κατάθεση από τον άνθρωπο που είχε δηλώσει την εξαφάνιση της 38χρονης, ενώ θα κάνουν έρευνα στο σπίτι όπου ζούσε στο κέντρο της Αθήνας.

Το θύμα πιθανότατα δολοφονήθηκε διά ασφυξίας. Ο δράστης δηλαδή της έκλεισε με τη βία τις αναπνευστικές οδούς, μέχρι που η άτυχη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή.

Σύμφωνα με την πιθανότερη εκδοχή, ακολούθως οι δράστες έβαλαν αμέσως το πτώμα σε βαλίτσα, το οποίο εγκατέλειψαν σε δύσβατη περιοχή στα Βίλια. Η βαλίτσα έμεινε στο σημείο, σύμφωνα με την εκτίμηση, από πέντε έως 30 ημέρες. Ο ιατροδικαστής δεν εντόπισε κακώσεις, ενώ το πτώμα ήταν σε προχωρημένη σήψη με αποτέλεσμα να μη μπορεί να προσδιοριστεί η αιτία θανάτου.

Από τις τοξικολογικές εξετάσεις αναμένεται να διαπιστωθεί εάν η κοπέλα είχε πάρει οποιαδήποτε ουσία ή και εάν της είχαν χορηγηθεί βίαια.

Από την πρώτη στιγμή, οι αξιωματικοί του ανθρωποκτονιών είχαν επικεντρώσει την έρευνά τους σε γυναίκες ηλικίας 30 έως 40 ετών, που είχε δηλωθεί η εξαφάνισή τους και αναζητούνταν από τους οικείους τους.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βίλια: Ταυτοποιήθηκε η γυναίκα που βρέθηκε δολοφονημένη σε βαλίτσα