ΥΓΕΙΑ

Ζωή Ράπτη: Επίσκεψη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών

Ζωή Ράπτη: Επίσκεψη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών
INTIME NEWS

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών για μία ακόμα φορά σε διάστημα μικρότερο του ενός μήνα, βρέθηκε η υφυπουργός Υγείας, Ζωή Ράπτη.

Η κυρία Ράπτη, η οποία είχε εμβολιαστεί στο συγκεκριμένο νοσοκομείο με το εμβόλιο έναντι του κορονοϊού στο τέλος του προηγούμενου μήνα, διαπίστωσε σήμερα, Τρίτη (19/01/2021) με ιδιαίτερη ικανοποίηση, τη μεγάλη προσέλευση των πολιτών για εμβολιασμό.

Η επίσκεψή της αυτή τη φορά είχε να κάνει με τα θέματα της Ψυχικής Υγείας. Συναντήθηκε με τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, Ι. Καρβέλη, τον Αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου, Δ. Μπάκο, τον Διευθυντή της Ψυχιατρικής Κλινικής, Φ. Γουρζή και μέλη της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Η υφυπουργός Υγείας επισκέφθηκε την Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου. Συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την Κλινική, όπως η στελέχωση με επικουρικούς γιατρούς και νοσηλευτές, καθώς και η διαδικασία ταχείας και εξορθολογισμένης μετάβασης ασθενών από τις Κλινικές σε δομές Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης.

Επίσης, συζητήθηκε η πρόσφατη νομοθετική πρωτοβουλία του υπουργείου Υγείας σχετικά με την ίδρυση Μονάδων Έγκαιρης Παρέμβασης στην Ψύχωση και η δυνατότητα Σχολών και Τμημάτων Α.Ε.Ι. της χώρας, να ιδρύουν Κέντρα Ημέρας για την παροχή υπηρεσιών ψυχοκοινωνικής υποστήριξης στον φοιτητικό πληθυσμό.

Τέλος, η υφυπουργός Υγείας συνεχάρη τη Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ, καθώς και τη Διοίκηση και όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου για τον αγώνα τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Τι παίρνει σειρά μετά τα καταστήματα – Το χρονοδιάγραμμα για μετακινήσεις, εστίαση, Λύκεια