ΥΓΕΙΑ

Τροφές ολικής άλεσης: Ποιοι και γιατί πρέπει να τις αποφεύγουν (εικόνες)

Τροφές ολικής άλεσης: Ποιοι και γιατί πρέπει να τις αποφεύγουν (εικόνες)

Τα προϊόντα ολικής άλεσης θεωρούνται υγιεινή διατροφική επιλογή λόγω της υψηλής τους περιεκτικότητας σε φυτικές ίνες.

Ειδικά όσοι στοχεύουν σε απώλεια βάρους είναι χρήσιμο να καταναλώνουν ζυμαρικά ολικής άλεσης, καστανό ρύζι, ανεπεξέργαστη ζάχαρη, πολύσπορο ψωμί, δημητριακά πρωινού ολικής άλεσης.

Ωστόσο, τα προϊόντα ολικής άλεσης δεν είναι το ίδιο ωφέλιμα για όλους.

Αν ανήκετε σε μια από τις παρακάτω κατηγορίες καλό είναι να τα αποφεύγετε:

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr