ΥΓΕΙΑ

Τα αντιγηραντικά συστατικά που πρέπει να συμπεριληφθούν στη διατροφή σας για να έχετε νεανικό δέρμα

Τα αντιγηραντικά συστατικά που πρέπει να συμπεριληφθούν στη διατροφή σας για να έχετε νεανικό δέρμα

Μια εξαιρετική ρουτίνα περιποίησης μπορεί να κάνει τη διαφορά στην όψη της επιδερμίδας σας, ωστόσο εξίσου σημαντική είναι και η σωστή διατροφή  καθώς τα θρεπτικά συστατικά που εμπεριέχουν οι τροφές μπορούν να πολεμήσουν εν τω βάθει τα σημάδια του χρόνου. 

Θα μπορούσαμε να χρησιμοποιούμε τα ακριβότερα καλλυντικά για την περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου μας και να περιμένουμε να φαινόμαστε νεότεροι και με πιο λαμπερό και σφριγηλό δέρμα. Ωστόσο, επειδή είμαστε ό,τι τρώμε είναι επίσης σημαντικό να θρέψουμε το δέρμα μας από μέσα για να διασφαλίσουμε ότι παραμένει υγιές και νεανικό.

Υπάρχουν ορισμένα συστατικά που πρέπει να προσπαθήσουμε να συμπεριλάβουμε στη διατροφή μας, ώστε το δέρμα, τα νύχια και τα μαλλιά μας να είναι στα καλύτερά τους, γιατί αν δεν παίρνουμε τα σωστά θρεπτικά συστατικά, το σώμα μας δεν θα λειτουργεί τόσο καλά και είναι προφανές πως όσα καλλυντικά και να χρησιμοποιούμε δεν θα κάνουν από μόνα τους θαύματα. Επίσης, παράγοντες όπως το στρες, η ακτινοβολία, η ρύπανση της ατμόσφαιρας και το κάπνισμα είναι βλαπτικά για την υγεία μας καθώς και τη διατήρηση της φρεσκάδας και της νεότητας.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr

Ροή Ειδήσεων