ΕΛΛΑΔΑ

Σεπόλια-Δικηγόρος 34χρονου: «Παίρνει φάρμακα που επηρεάζουν στο σεξ»

Σεπόλια-Δικηγόρος 34χρονου: «Παίρνει φάρμακα που επηρεάζουν στο σεξ»
Μπαράζ συλλήψεων για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια.
Intime

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στην φρικιαστική υπόθεση με τον βιασμό της 12χρονης - Τι υποστήριξε ο δικηγόρος του 34χρονου συλληφθέντα

Ξετυλίγεται σιγά – σιγά το κουβάρι της υπόθεσης που έχει σοκάρει το πανελλήνιο. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει έξι συλλήψεις (ανάμεσα τους και η μητέρα της 12χρονης), ενώ αναμένονται και νέες συλλήψεις ατόμων που φέρονται να βίασαν την 12χρονη από τα Σεπόλια.

Ο 53χρονος Ηλίας Μίχος ήταν ο πρώτος που συνελήφθη ενώ ακολούθησε ο 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης και η 38χρονη μητέρα της. Μέσα στο Σαββατοκύριακο συνελήφθησαν, εκτός του 34χρονου, ένας 33χρονος και ένας 36χρονος, αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της γενετήσιας πράξης, επί πληρωμή, σε ανήλικη παθούσα.

Τι υποστήριξε ο δικηγόρος του 34χρονου συλληφθέντα

Ο 34χρονος συλληφθείς λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή που επηρεάζει τη σεξουαλική του ζωή, αναφέρει ο δικηγόρος του Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, σύμφωνα με την εκπομπή Tlive.

Ο πατέρας του 34χρονου φαίνεται να έχει πέσει από τα σύννεφα, καθώς δεν μπορεί να πιστέψει πως ο γιος του εμπλέκεται σε αυτή την υπόθεση και περιμένει να μιλήσει η δικαιοσύνη για να δει αν το παιδί του έχει διαπράξει τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται.

Διαβάστε επίσης:

Σεπόλια: Το SMS που έστειλε τη μητέρα της 12χρονης στη φυλακή

Σεπόλια: Σοκ από την κατάθεση της 12χρονης- Με πήγαινε σε οίκο ανοχής

Σεπόλια - Συνήγοροι 37χρονης: Οι καταθέσεις παιδιού-μητέρας συμπίπτουν