ΥΓΕΙΑ

Ωμό μέλι: Η συμβολή του στη μείωση του σακχάρου & της χοληστερίνης

Ωμό μέλι: Η συμβολή του στη μείωση του σακχάρου & της χοληστερίνης

Να αντικαταστήσουμε τη ζάχαρη με μέλι, προτρέπουν οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Τορόντο.

Όσοι ακολουθούν υγιεινή διατροφή, η οποία προβλέπει οι θερμίδες που προέρχονται από τη ζάχαρη να μην ξεπερνούν το 10% των ημερήσιων θερμίδων, μπορούν να αποκομίσουν σημαντικά καρδιομεταβολικά οφέλη από το μέλι.

Τα νέα ευρήματα για την επίδραση του μελιού, προέρχονται από μετα-ανάλυση ανασκόπηση 18 ελεγχόμενων δοκιμών σίτισης στις οποίες συμμετείχαν 1.105 γενικά υγιείς άνθρωποι.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr