ΥΓΕΙΑ

Βιταμίνες, ιχθυέλαια, μέταλλα: Ποια ωφελούν και ποια βλάπτουν

Βιταμίνες, ιχθυέλαια, μέταλλα: Ποια ωφελούν και ποια βλάπτουν

Μπορεί η λήψη ενός συμπληρώματος διατροφής να μειώσει πραγματικά τον κίνδυνο καρδιακής νόσου;

Νέα ανάλυση μελετών δείχνει ότι σε ορισμένες περιπτώσεις η απάντηση είναι «ναι».

Μερικοί τύποι συμπληρωμάτων -όπως τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, το φολικό οξύ και το συνένζυμο Q10 (CoQ10)- ωφελούν την καρδιά.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr