ΥΓΕΙΑ

Χρόνος γευμάτων: Πώς συνδέεται με την ποιότητα του φαγητού

Χρόνος γευμάτων: Πώς συνδέεται με την ποιότητα του φαγητού

Η ανθυγιεινή διατροφή αποτελεί παράγοντα κινδύνου παχυσαρκίας και σχετικών με αυτή διαταραχών.

Ως εκ τούτου, οι στρατηγικές για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας, έχουν επικεντρωθεί στη σύνθεση των τροφίμων και τις συστάσεις για μείωση της πρόσληψης ζάχαρης, αλατιού και λίπους και ταυτόχρονη αύξηση της πρόσληψης φυτικών ινών, βιταμινών και μετάλλων.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr