Στα χέρια του Κουρουμπλή το θέμα του ΨΝΑ και η Επιτροπή Ξανθού για την ψυχική υγεία

Newsroom Newsroom

Στα χέρια του Κουρουμπλή το θέμα του ΨΝΑ και η Επιτροπή Ξανθού για την ψυχική υγεία

Συνεχίζεται ο αποκλεισμός του διοικητή του Ψυχιατρικού νοσοκομείου Δαφνί κ. Παύλου Θεοδωράκη από τους εργαζόμενους του ΨΝΑ –οι εργαζόμενοι έχουν κλειδώσει το γραφείο και έχουν πάρει τα κλειδιά– ενώ το Σωματείο συναντήθηκε χθες με τον υπουργό Υγείας κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Της Νατάσσας Ν. Σπαγαδώρου

Οι εργαζόμενοι συνεχίζουν την κινητοποίηση και είναι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν την παραμονή του στη θέση του Διοικητή και φυσικά το θέμα αυτό κυριάρχησε στην συνάντηση με τον υπουργό Υγείας. Να σημειωθεί στο σημείο αυτό ότι το θέμα του ΨΝΑ και της όλης υπόθεσης με το διοικητή το έχει αναλάβει προσωπικά ο υπουργός Υγείας, θέμα το οποίο μέχρι προχθές το είχε υπό την εποπτεία του ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Ξανθός.

Στην συνάντηση, από την πλευρά του Σωματείου, τέθηκε με επιμονή το αίτημα της αποπομπής του κ. Θεοδωράκη από τη θέση του Διοικητή του Νοσοκομείου. Ο Υπουργός Υγείας, όπως αναφέρουν και οι υγειονομικοί στην ιστοσελίδα τους, «παρότι ανέφερε ότι τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν στο θέμα ραγδαίες εξελίξεις δεν προσδιόρισε τον τρόπο με τον οποίο θα υπάρξει η αποπομπή από την θέση του Διοικητή του κ. Θεοδωράκη».

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved