ΥΓΕΙΑ

Τι ζητούν σήμερα οι άντρες - Δείτε τη νέα τάση στη μεταμόσχευση μαλλιών (video)

Τι ζητούν σήμερα οι άντρες - Δείτε τη νέα τάση στη μεταμόσχευση μαλλιών (video)

Μάθετε τι κάνουν οι διάσημοι και αποκτούν πυκνά μαλλιά σε μια μέρα χωρίς να φαίνεται το παραμικρό.

Μήπως τα μαλλιά σας αραιώνουν στην κορυφή του κεφαλιού ή υποχωρεί το λεγόμενο στεφάνι στο πρόσθιο τρίγωνο του μετώπου; Η μέθοδος που γίνεται πολύ δημοφιλής τελευταία στους άντρες είναι η λεγόμενη ακούρευτη συνεδρία ή αλλιώς U-FUE ή Unshaven FUE. Ο υποψήφιος μπαίνει στην ιατρική αίθουσα για εμφύτευση και βγαίνοντας, έπειτα από λίγες ώρες, διατηρεί ακόμη και τις… μπούκλες του. Ο γιατρός δεν έχει κόψει τα μαλλιά του και δεν έχει πειράξει το μήκος τους. Κανένας δεν αντιλαμβάνεται το παραμικρό.

Πώς γίνεται η U-FUE

Ο πλαστικός χειρουργός δρ. Αναστάσιος Βεκρής, από τους λίγους στην Ευρώπη που εφαρμόζουν την ακούρευτη συνεδρία στην κλινική Advanced Hair Clinics στην Αθήνα αναφέρει: «Πρόκειται για μία από τις πιο εξελιγμένες και σύγχρονες εκδοχές της FUE. Λαμβάνουμε τριχοθυλάκια από το τριχωτό της κεφαλής ένα προς ένα χωρίς όμως αυτή τη φορά να απαιτείται να ξυρίσουμε τη δότρια ζώνη ή να κόψουμε πολύ κοντά τα μαλλιά, κάτι που συμβαίνει συνήθως. Η ακούρευτη συνεδρία είναι ιδανική για ανθρώπους που για κοινωνικούς ή επαγγελματικούς λόγους δεν μπορούν να υποβληθούν στην κλασική μεταμόσχευση μαλλιών, επειδή π.χ. δεν θέλουν να απέχουν από τις δραστηριότητές τους ούτε 1-2 μέρες. Έτσι δεν ψαλιδίζουμε καθόλου τις υπάρχουσες τρίχες και δεν φαίνεται τίποτε». Οι άνθρωποι επιστρέφουν άμεσα στις δραστηριότητές τους.

Όπως συνεχίζει ο δρ. Βεκρής η αποτελεσματικότητα της U-FUE είναι εφάμιλλη με εκείνη της κλασικής μεθόδου. Τι πρέπει να προσέχετε στην έρευνά σας; «Επειδή η ακούρευτη συνεδρία είναι πιο απαιτητική από την κλασική FUE ο πλαστικός γιατρός που την εφαρμόζει πρέπει να είναι εξειδικευμένος και η ομάδα του πολύ έμπειρη στην τεχνική. Επιπλέον είναι καλό να γνωρίζει κανείς ότι η διαδικασία είναι πιο χρονοβόρα, κάτι που όμως δεν ενοχλεί τους ενδιαφερόμενους που γνωρίζουν ότι μετά από λίγες ώρες θα επιστρέψουν στις υποχρεώσεις τους… άθικτοι».

Δείτε πώς γίνεται η ακούρευτη συνεδρία:

Info

Advanced Hair Clinics

τηλ. 210 6980451, www.advancedhairclinics.gr