«Το ριφιφί συνεχίζεται στην Κοινωνική Ασφάλιση»: Σκληρή ανακοίνωση από τους γιατρούς Αχαΐας

Newsroom Newsroom

«Το ριφιφί συνεχίζεται στην Κοινωνική Ασφάλιση»: Σκληρή ανακοίνωση από τους γιατρούς Αχαΐας

Με μία σκληρή ανακοίνωση που αφορά στην Κοινωνική Ασφάλιση και στην επόμενη ημέρα του Ασφαλιστικού, η Ένωση Ιατρών νοσοκομείων Αχαΐας, αναφέρεται στο θέμα αυτό, στέλνοντας το μήνυμα «Πάσχα 2016: κοινωνική ασφάλιση και υγεία, το ριφιφί συνεχίζεται και αναβαθμίζεται...», ενώ παράλληλα ρωτά: «Θα συνεχίσουμε να "νίπτουμε" τα χέρια μας;»Η συνέχιση των πολιτικών απαξίωσης και διάλυσης της κοινωνικής ασφάλισης είναι γεγονός αναμφισβήτητο. 

Η αντίληψη όμως, της αλληλεγγύης των γενεών είναι αυτή που χτυπιέται με τα μέτρα που συναποφασίζουν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και οι «θεσμοί», δηλαδή οι τοκογλύφοι-ληστές-δανειστές όπως αποκαλούνταν από αρκετούς από τους νυν κυβερνητικούς ταγούς, μέχρι το δημοψήφισμα του 2015, τονίζει στην ανακοίνωσή της η Ένωση και συνεχίζει:

Παγιώνεται με ραγδαίους ρυθμούς η αδιαφορία για το τι θα απολάβουν από τον κόπο τους οι γενιές που θα συνταξιοδοτηθούν τα επόμενα χρόνια. Το κράτος εγγυάται προς το παρόν μόνο 384 ευρώ, κι αυτά όχι σίγουρα. Κανένα μέτρο για την τόνωση της εργασίας που θα αιμοδοτούσε τα λεηλατημένα από δεκαετίες ασφαλιστικά ταμεία, με την ανεργία να καλπάζει. Περικοπές επικουρικών, τραγικές μειώσεις κυρίων συντάξεων από το 2018, περαιτέρω μείωση της ρευστότητας στην αγορά προκειμένου να αποπληρωθεί ένα κατασκευασμένο χρέος-τέρας που καταβροχθίζει σα Μολώχ τους πόρους της χώρας.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved