Το ζεν στην στοματική υγεία

Newsroom Newsroom

Το ζεν στην στοματική υγεία

Μερικά πράγματα μαθαίνουμε να τα κάνουμε από μικροί και χωρίς να το σκεφτόμαστε. Γίνονται όλα μηχανικά και μετατρέπονται σε αναπόσπαστο κόμματι της ζωής μας. Το βούρτσισμα των δοντιών είναι ένα από αυτά!

Έρχεται όμως μία οδοντόκρεμα να μας κάνει να σκεφτούμε διαφορετικά και να αφυπνίσουμε τον εαυτό μας και να αποδεχτούμε όσα μας προκαλέσει η αφύπνιση αυτή (ζεν)!

Η Zendium είναι η οδοντόκρεμα που μετέτρεψε το βούρτσισμα σε φιλοσοφία!

Πολλές φορές η φυσική άμυνα του στόματος μας διαταράσσεται, δηλαδή τα ένζυμα και οι πρωτεΐνες που περιέχει το σάλιο μας δεν είναι αρκετά για να προστατεύσουν το στόμα μας.

Η Zendium χάρη στα ένζυμα και τις πρωτεΐνες που περιέχει στην σύνθεσή της έρχεται να ενισχύσει την φυσική άμυνα του στόματος σε κάθε βούρτσισμα και να επιφέρει ισορροπία.

Η Zendium ενισχύει τη φυσική άμυνα του στόματος, ενάντια στα βακτήρια που προκαλούν οδοντικά προβλήματα και έτσι βοηθάει το στόμα μας να παραμείνει υγιές.

Επιστημονική υπηρεσία της φύσης…

Δεν στοχεύει στην επίλυση οδοντικών προβλημάτων, αντίθετα ενισχύει το στόμα με σκοπό την πρόληψη τους. Είναι μια διαφορετική προσέγγιση, που ξεκινάει από την ενδυνάμωση του ίδιου του στόματος απέναντι στα οδοντικά προβλήματα.

H φιλοσοφία της Zendium είναι ότι η αποτελεσματική προστασία μπορεί να επιτευχθεί στηριζόμενη στη φυσική ισορροπία που προσφέρουν οι φυσικοί μηχανισμοί προστασίας του στόματος.

Είναι συνώνυμη της αποτελεσματικότητας και της ηπιότητας: έχει ήπια γεύση, και είναι σχεδιασμένη να σέβεται τους ευαίσθητους ιστούς της στοματικής κοιλότητας.

dt2 copy

Ανακαλύψτε και βάλτε στη ζωή σας το ζεν της στοματικής υγείας! Τη Zendium!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved