ΠΟΕΔΗΝ: Πόρισμα - κόλαφος για τα χειρουργεία του νοσοκομείου Ζακύνθου

Newsroom Newsroom

ΠΟΕΔΗΝ: Πόρισμα - κόλαφος για τα χειρουργεία του νοσοκομείου Ζακύνθου

Δικαιώνει απόλυτα την ΠΟΕΔΗΝ, το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ζακύνθου, τους φορείς της Ζακύνθου και τους εργαζομένους του Νοσοκομείου το πόρισμα της Επιτροπής «Πέτρου» όπως αναφέρει η Ομοσπονδία των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία, αναφορικά με το περιστατικό που ταλάνισε τη δημόσια υγεία και αφορά στα χειρουργεία του νοσ. Ζακύνθου. 

Τα κόμματα της Αντιπολίτευσης πλην Χρυσής Αυγής, ζήτησαν το πόρισμα να κατατεθεί στη Βουλή και να ελεγχθεί κοινοβουλευτικά η κυβέρνηση για τις αναίτιες ποινικές και πειθαρχικές διώξεις εναντίον εργαζομένων, φορέων που ανέδειξαν ευθύνες και παραλήψεις, σημειώνει η ΠΟΕΔΗΝ και προσθέτει:

«Όλοι εμείς καταγγείλαμε τις αλλοπρόσαλλες κυβερνητικές ενέργειες, οι οποίοι δεν δίστασαν να παίζουν με την υγεία των ασθενών προκειμένου να στοχοποιήσουν γιατρούς, Νοσηλευτές για πολιτικές σκοπιμότητες. Κόλαφος είναι το πόρισμα «Πέτρου» της Επιτροπής που σύστησε ο Υπουργός Υγείας για την διενέργεια ελέγχων στο Γ.Σ. Ζακύνθου για τα αίτια των μετεγχειρητικών επιπλοκών σε πέντε ασθενείς εκ των οποίων η μία γυναίκα κατέληξε.

Το πόρισμα παρεδόθη στον Υπουργό Υγείας αρχές Οκτωβρίου 2017, ο οποίος ως όφειλε το διαβίβασε αμέσως στη Διοίκηση του Γ.Ν. Ζακύνθου.

«Δύο μήνες τώρα έχει στα χέρια της το πόρισμα η Διοίκηση του Νοσοκομείου, ο Υπουργός Δικαιοσύνης κος Κοντονής τότε λαλίστατος, ο Αν. Υπουργός Υγείας που πραγματοποίησε το χειρουργικό σόου και τηρούν σιγή ιχθύος. Γιατί;» διερωτάται η ΠΟΕΔΗΝ.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved