Αυγά, αύξηση χοληστερίνης & καρδιαγγειακός κίνδυνος: Τι ισχύει τελικά;

Newsbomb

Αυγά, αύξηση χοληστερίνης & καρδιαγγειακός κίνδυνος: Τι ισχύει τελικά;

Η πιθανή συμβολή των αυγών στην αύξηση του καρδιαγγειακού κινδύνου λόγω της χοληστερόλης που περιέχουν, είναι ένα ζήτημα που απασχολεί διαχρονικά την επιστημονική κοινότητα.

Παλιότερες έρευνες δεν κατέληξαν σε κάποια σύνδεση, νέα ανασκόπηση έξι μελετών όμως έδειξε ότι η τακτική κατανάλωση αυγών αυξάνει τη χοληστερίνη, τον κίνδυνο καρδιαγγειακής νόσου και κατά συνέπεια πρόωρου θανάτου.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved