Ποπκόρν: Πότε είναι επικίνδυνο για την υγεία;

newsbomb

Ποπκόρν: Πότε είναι επικίνδυνο για την υγεία;

Το ποπκόρν έχει υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες και δεν δίνει πολλές θερμίδες, γεγονός που δικαιολογεί εν μέρει τον χαρακτηρισμό «υγιεινό σνακ» και την… άνευ ορίων κατανάλωσή του στον κινηματογράφο ή άλλες περιστάσεις.

Πριν αρχίσετε όμως να καταναλώνετε ποπκόρν με τις χούφτες, πρέπει να είστε προσεκτικοί, καθώς δεν είναι όλα φτιαγμένα με τον ίδιο τρόπο.

Όταν το ποπκόρν φτιάχνεται με τη χρήση θερμού αέρα και είναι ελαφρώς αλατισμένο, τότε αποτελεί όντως υγιεινό σνακ.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr

Ό,τι συμβαίνει, σκάει και στο Instagram! Ακολούθησέ μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved