MEDIA

Silia Kapsis: «Έχω να δω τον πατέρα μου από 5 χρονών. Δεν με κάλεσε μετά τη Eurovision»

Silia Kapsis: «Έχω να δω τον πατέρα μου από 5 χρονών. Δεν με κάλεσε μετά τη Eurovision»

Η αποκάλυψη της Silia Kapsis για τον πατέρα της

Η Silia Kapsis ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μαζί με τη μητέρα της και μίλησε για την εμπειρία της στη Eurovision σε ηλικία μόλις 17 ετών.

Η εκπρόσωπος της Κύπρου στη φετινή Eurovision, Silia Kapsis βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της "Super Κατερίνας" την Τρίτη (14/05) μαζί με τη μητέρα της.

«Προσπαθώ ακόμα να συνειδητοποιήσω τι έχει συμβεί. Τσιμπιέμαι για να το καταλάβω, είμαι πάρα πολύ περήφανη για την ομάδα μου. Την πρώτη φορά που ανέβηκα στη σκηνή της Eurovision ήμουν πάρα πολύ αγχωμένη. Περίμενα το 12άρι από την Ελλάδα, για να πω την αλήθεια. Αλλά και το 10άρι είναι πολύ καλό, οπότε μια χαρά. Μου αρέσει η Αναστασία, η Ελένη Φουρέιρα. Με τη Μαρίνα Σάττι δεν μιλήσαμε πάρα πολύ, ήταν οι χρόνοι μας περιορισμένοι. Θα ήθελα να συνεργαστώ με αρκετούς Έλληνες καλλιτέχνες.», ανέφερε αρχικά η τραγουδίστρια.

Μάλιστα της έκανε έκπληξη και η γιαγιά της με τηλεφωνική επικοινωνία και της είπε: «Η γιαγιά μου πάντα μου λέει: πάνω στη σκηνή είμαι πάντα μαζί σου, να το ξέρεις. Ήταν εκεί στη Σουηδία μαζί μου, όπως και τα ξαδέλφια μου»

Η Silia Kapsis ρωτήθηκε για τον πατέρα της και αποκάλυψε ότι έχει να τον δει από πέντε ετών. «Έχω να τον δω από 5 χρονών. Δεν με κάλεσε μετά τη Eurovision να με συγχαρεί», είπε η τραγουδίστρια.

Η μητέρα της τότε ανέφερε: «Την έχω μεγαλώσει εγώ. Είμαι εγώ και μάνα και πατέρας της. Και όλη η οικογένεια είναι δίπλα της. Όλα καλά»