ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Μενίδι: Αναζητούν τον σύντροφό της γυναίκας που εντοπίστηκε νεκρή

Μενίδι: Αναζητούν τον σύντροφό της γυναίκας που εντοπίστηκε νεκρή

Μενίδι: Η γυναίκα είχε κάνει καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία η 40χρονη που δολοφονήθηκε

Συγκλονίζει η δολοφονία μίας γυναίκας κοντά στα 40 που εντοπίστηκε το πρωί της Πέμπτης νεκρή στη μέση του δρόμου στο Μενίδι. Η άτυχη γυναίκα έφερε τραύματα στην κοιλιά από μαχαίρι.

Σημειώνεται ότι οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι το μαχαίρι είχε εντοπιστεί κοντά της αλλά τελικά ήταν καρφωμένο στην κοιλιακή χώρα του θύματος. Η 40χρονη βρέθηκε νεκρή μπρούμυτα, είχε μαζί της την τσάντα της και το κινητό της, ωστόσο δεν έφερε ταυτότητα και η ταυτοποίησή της θα γίνει μέσω του κινητού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, η 40χρονη, στις 7 Μαΐου είχε απευθυνθεί στις Αρχές και είχε καταγγείλει τον εν διαστάσει σύζυγό της ηλικίας 50 ετών για ενδοοικογενειακή βία.

Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα είχε κάνει άλλες δυο καταγγελίες.

Τότε οι αστυνομικοί της είχαν προτείνει το panic button και την είχαν ενημερώσει ότι αν ήθελε θα μπορούσε να μεταφερθεί σε δομή φιλοξενίας με την ίδια να το αρνείται.

Πλέον οι έρευνες των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. έχουν στραφεί προς τον σύζυγό της 40χρονης ο οποίος αναζητείται χωρίς βέβαια ακόμα να θεωρείται τίποτα δεδομένο.

Τις αστυνομικές Αρχές ειδοποίησε περαστικός ο οποίος είδε το πτώμα της άτυχης γυναίκας να κείτεται στο έδαφος περίπου στις 05:00 το πρωί.

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει ένας μάρτυρας κλειδί στην υπόθεση ο οποίος υποστηρίζει ότι είδε τη γυναίκα, την ώρα που δέχθηκε την μαχαιριά στη μέση του δρόμου. Οι αστυνομικοί αναμένεται να πάρουν κατάθεση από το μάρτυρα προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει δει και το δράστη.

«Ήρθα στο μαγαζί στις 05:00 το πρωί και μου είπε ένας πελάτης στις 04:00-05:00 ότι δολοφόνησαν μία γυναίκα. Πήγα στο σημείο και ήταν η αστυνομία, δεν μας άφησαν να πλησιάσουμε. Πιστεύω ότι η κοπέλα ήθελε να χωρίσει και την σκότωσαν. Φοβάμαι πολύ, πριν από ένα χρόνο με χτύπησαν και εμένα», ανέφερε στην κάμερα του Newsbomb.gr μία γυναίκα η οποία διατηρεί κατάστημα με επιδιορθώσεις Ενδυμάτων.

Σχετικές ειδήσεις