ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Η ΦΡΙΚΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ - ΣΚΗΝΕΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Μενίδι: «Ήθελα να την σκοτώσω και την σκότωσα» - Την κατακρεούργησε με 17 μαχαιριές

Μενίδι: «Ήθελα να την σκοτώσω και την σκότωσα» - Την κατακρεούργησε με 17 μαχαιριές

Μενίδι: Ούτε ίχνος μετάνοιας δεν έχει δείξει ο 50χρονος που δολοφόνησε την εν διαστάσει σύζυγό του στη μέση του δρόμου

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους τα όσα συνέβησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης στο Μενίδι, με έναν 50χρονο Αλβανό να σκοτώνει την εν διαστάσει σύζυγό του με 17 μαχαιριές.

Ο δράστης την είχε απειλήσει ότι θα την σκοτώσει, την παρακολουθούσε και έβρισκε συνεχώς ευκαιρίες να προκαλεί επεισόδια με τελευταίο εκείνο στις 7 Μαΐου. Την απειλούσε και τη χτύπησε μπροστά στην κόρη τους για ακόμη μια φορά.

Ο δράστης όπως ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς στις 5:30 η ώρα έφυγε από το σπίτι της οδού Πάγκαλου, έστησε καρτέρι στην πρώην σύζυγο του και 22 λεπτά μετά την κατακρεούργησε με περισσότερες με 17 μαχαιριές, κάρφωσε το μαχαίρι στην κοιλιά της και έτρεξε να κρυφτεί σε ένα εγκαταλειμμένο κτήριο στο Καματερού.

Υποστήριξε ότι η πρώην σύζυγος του είχε παράλληλες σχέσεις όσο ήταν μαζί και πως δεν άντεχε να βλέπει έναν άλλο άντρα να οδηγεί το αυτοκίνητο. Ούτε λεπτό δεν εμφανίστηκε μετανιωμένος για την πράξη του. «Δεν είχα πιει όταν τη σκότωσα» φέρεται να είπε. Ήταν κυνικός και αμετανόητος.

Ο δολοφόνος σήμερα θα δώσει εξηγήσεις στη δικαιοσύνη για το φόνο της πρώην συζύγου του.

Εδώ κρυβόταν ο 50χρονος

Σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στη Φυλή κρυβόταν ο δράστης που δολοφόνησε την εν διαστάσει σύζυγό του το πρωί της Πέμπτης στην οδό Πάρνηθος στο Μενίδι.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ τον συνέλαβαν το μεσημέρι της Πέμπτης ενώ εκείνος βρισκόταν υπό την επίρροια αλκοόλ. Αυτή την ώρα κρατείται στην Ασφάλεια της περιοχής.

Από την πρώτη στιγμή που εντοπίστηκε η σορός της άτυχης 40χρονης, με ένα μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά, η ΕΛ.ΑΣ. εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του συζύγου της, καθώς υπήρξαν καταγγελίες από την ίδια εναντίον του, για ενδοοικογενειακή βία.

Η κόρη της 40χρονης ρωτούσε αν ήταν η μαμά της η νεκρή

Αδιανόητες σκηνές εκτυλίχθηκαν στο Μενίδι τα ξημερώματα, όταν ένας 50χρονος Αλβανός δολοφόνησε την 40χρονη εν διαστάσει σύζυγό του στη μέση του δρόμου.

Τραγική φιγούρα η κόρη της άτυχης γυναίκας, η οποία, σύμφωνα με το STAR, έχοντας μια φωτογραφία της μητέρας της στο κινητό της ρωτούσε εναγωνίως τους αστυνομικούς για το αν είναι η μητέρα της η γυναίκα που κείτονταν νεκρή λίγα μέτρα πιο μακριά.

Οι αστυνομικοί της επιβεβαίωσαν πως ήταν δυστυχώς η μητέρα της, με το νεαρό κορίτσι να ξεσπά σε λυγμούς, μονολογώντας πως «ο μπαμπάς σκότωσε τη μαμά».

Σχετικές ειδήσεις