MEDIA

Eurovision 2024: Παπαρίζου, Σερτάμπ και Περέλι στη σκηνή σε ρόλο... έκπληξη

Eurovision 2024: Παπαρίζου, Σερτάμπ και Περέλι στη σκηνή σε ρόλο... έκπληξη

Οι τρεις νικήτριες της Eurovision θα βρεθούν στη σκηνή την Πέμπτη στον β΄ ημιτελικό

Έπειτα από αρκετά χρόνια τρεις νικήτριες του διαγωνισμού της Eurovision θα βρεθούν ξανά στη σκηνή. Πρόκειται για την Έλενα Παπαρίζου, που είχε κερδίσει το 2005, τη Σερτάμπ Ερενέρ, νικήτρια με την Τουρκία το 2003 αλλά και τη Σάρλοτ Περέλι, παλιότερη νικήτρια της Σουηδίας το 1999.

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε να στηθεί ένα μεγάλο πάρτι την ημέρα του β’ ημιτελικού της Eurovision. Οι τρεις νικήτριες θα προσκαλέσουν το κοινό σε μια καραόκε δοκιμασία.

Την είδηση έκανε γνωστή η σουηδική δημόσια τηλεόραση (SVT), η οποία για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού θα διοργανώσει ένα μουσικό πάρτι για όσους θα βρίσκονται στην «Μάλμε Αρένα», αλλά και όσοι θα παρακολουθούν από το σπίτι σε αυτό το interval act που θα στηθεί στη σκηνή και θα μεταδίδει ζωντανά την εικόνα των Eurofans σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Για να συμμετάσχουν στο ξεχωριστό… euro-karaoke οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να ενημερωθούν για τις κατάλληλες οδηγίες μέσα από τα επίσημα κανάλια της Eurovision στα social media, καθώς και από την αντίστοιχη εφαρμογή τις επόμενες ημέρες. Το πάρτι αναμένεται να μεταδοθεί live την Πέμπτη, ημέρα του β’ ημιτελικού όπου θα συμμετέχει και η Μαρίνα Σάττι.

Σχετικές ειδήσεις