MEDIA

Eurovision 2024: Η δεύτερη πρόβα της Ελλάδας και η εμφάνιση της Παπαρίζου που θα συζητηθεί

Eurovision 2024: Η δεύτερη πρόβα της Ελλάδας και η εμφάνιση της Παπαρίζου που θα συζητηθεί

Η Μαρίνα Σάττι ετοιμάζεται να ανέβει στο stage για την δεύτερη τεχνική πρόβα

Στις 12.20 σήμερα θα ανέβει στη σκηνή της Eurovision η Μαρίνα Σάττι για την δεύτερη τεχνική πρόβα, που θα καθορίσει πολλά. Μετά το τέλος, οι διοργανωτές θα δημοσιοποιήσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του θεσμού ένα απόσπασμα από την τηλεοπτική μετάδοση της ελληνικής συμμετοχής και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο. Η εκπρόσωπός μας προετοιμάζεται πυρετωδώς, ενώ το «Zari» ήδη έχει κατακτήσεις τις καρδιές των Eurofans.

Στα στοιχήματα που αφορούν στον δεύτερο ημιτελικό της 9ης Μαϊου και το ποιες χώρες θα περάσουν στον μεγάλο τελικό, η Μαρίνα βρίσκεται στην τρίτη θέση. Το τραγούδι, να σημειωθεί, συνέθεσαν οι Μαρίνα Σάττι, OGE, Kay Be, Nick Kodonas, Jay Stolar, Gino The Ghost και Jordan Palmer, ενώ τους στίχους υπογράφουν οι VLOSPA, OGE, Μαρίνα Σάττι και Solmeister. Creative director της εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός, τη χορογραφία και το movement direction έχει αναλάβει ο Mecnun Giasar (Majnoon), ενώ το art direction οι NMR, άνθρωποι με περγαμηνές και ιδιαίτερη πορεία.

Την ίδια ώρα, μία παλιά γνώριμη του θεσμού και αγαπημένη των Ελλήνων, η Έλενα Παπαρίζου, θα βρεθεί στον Β’ ημιτελικό της Eurovision. Η διεθνής Ελληνίδα pop star επιστρέφει στη σκηνή, 19 χρόνια μετά τη νίκη της στο Κίεβο της Ουκρανίας. Η Έλενα Παπαρίζου πρόκειται να εμφανιστεί στο interval act του 2ου ημιτελικού την Πέμπτη 9 Μαΐου, παρουσιάζοντας ζωντανά το νικητήριο τραγούδι της Ελλάδας «My Number One», σε ένα special Sing-A-Long performance που αναμένεται να συζητηθεί! Η γεννημένη και μεγαλωμένη στη Σουηδία Έλενα επιστρέφει στις… ρίζες της, με το κοινό της Ευρώπης να κατακλύζει ήδη τα social media με διθυραμβικά σχόλια, ανυπομονώντας για την εμφάνισή της.

Το συγκεκριμένο act θα αποτελεί μάλιστα την 5η εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στη σκηνή της Eurovision, αφού το 2001 την απολαύσαμε ως μέλος των Antique στην Κοπεγχάγη της Δανίας, το 2005 έφερε τη νίκη για την Ελλάδα στο Κίεβο της Ουκρανίας, το 2006 υποδέχτηκε τους Ευρωπαίους στην Αθήνα, και το 2021 συμμετείχε στο εντυπωσιακό Rock The Roof party στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Τις επόμενες μέρες η καλλιτέχνης αναμένεται να ταξιδέψει στο Μάλμε προκειμένου να πραγματοποιήσει τις επίσημες πρόβες για την εμφάνισή της φορώντας μια εντυπωσιακή δημιουργία δια χειρός Βρεττού Βρεττάκου, ενώ την αμέσως επόμενη μέρα θα επιστρέφει στην Ελλάδα καθώς πρόκειται να ανακοινώσει το 12ρι της κριτικής επιτροπής της Ελλάδας, κατά τη διάρκεια της βραδιάς του τελικού το Σάββατο 11 Μαΐου.