MEDIA

Ερμής Καραγιάννης: Η οντισιόν του 22χρονου που αυτοκτόνησε από το GNTM3

Ερμής Καραγιάννης: Η οντισιόν του 22χρονου που αυτοκτόνησε από το GNTM3

Ο Ερμής, που αυτοκτόνησε είχε ξεχωρίσει για το ταλέντο του αλλά και την ιδιαίτερη προσωπικότητά του, φαίνεται πως μέσα του έκρυβε έναν πόνο που δεν μπόρεσε να ξεπεράσει.

Σοκ προκάλεσε λίγη ώρα νωρίτερα η είδηση θανάτου του Ερμή Καραγιάννη, που είχε συμμετάσχει παλαιότερα στο GNTM αλλά και στο Big Brother.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μια τραγική είδηση που έγινε γνωστή μέσω μιας ανάρτησής ενός φίλου του Ερμή στα social media φίλος αναφέροντας πως ο 22χρονος φίλος του αυτοκτόνησε.

Οι πρώτες πληροφορίες, πάντως, κάνουν λόγο για αυτοκτονία αφήνοντας, πολλά αναπάντητα ερωτήματα. Ο Ερμής, που είχε ξεχωρίσει για το ταλέντο του αλλά και την ιδιαίτερη προσωπικότητά του, φαίνεται πως μέσα του έκρυβε έναν πόνο που δεν μπόρεσε να ξεπεράσει.

Η οντισιόν του Ερμή Καραγιάννη

Τον Ερμή Καραγιάννη γνωρίσαμε στα 19 του έτη μέσω μιας οντισιόν του στο GNTM3, αλλά και λίγο νωρίτερα καθώς είχε λάβει μέρος στο trailer του Big Brother μερικούς μήνες πριν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ερμής στο διαφημιστικό βίντεο του Big Brother κρατούσε στα χέρια του ένα άγριο πτηνό, κάτι που σχολίασε και κατά τη διάρκεια της οντισιόν του στο GNTM.

«Με έχετε δει στο trailer ενός ριάλιτι. Που κρατούσα έναν άγριο μπούφο. Είμαι αυτό το παιδάκι» είχε πει χαρακτηριστικά ο Ερμής.

Η Βίκυ Καγιά και ο Δημήτρης Σκουλός θέλησαν να δώσουν μια ευκαιρία στο νεαρό αγόρι με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά όμως η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Άγγελος Μπράτης, αρνήθηκαν να τον στείλουν στην επόμενη φάση.

Η οντισιόν του Ερμή Καραγιάννη στο GNTM:

Το τρέιλερ του Big Brother: