ΜΠΑΣΚΕΤ

NBA: Αντέδρασαν με break οι Σέλτικς - Προβάδισμα για Μάβερικς

NBA: Αντέδρασαν με break οι Σέλτικς - Προβάδισμα για Μάβερικς
AP Photo/Sue Ogrocki

NBA: Άμεση ήταν η αντίδραση των Σέλτικς στο break των Καβαλίερς στο Game 2 της σειράς, μια και έκαναν δικό τους break, 106-93 στο Κλίβελαντ και πήραν πίσω το πλεονέκτημα (2-1).

Οι «Κέλτες» κατάφεραν να πάρουν άμεσα πίσω το πλεονέκτημα έδρας στα ημιτελικά της Ανατολής, μια και «άλωσαν» το Κλίβελαντ στο Game 3. Οι Τζέισον Τέιτουμ και Τζέιλεν Μπράουν ήταν οι πρωταγωνιστές για τους νικητές, με τον πρώτο να σταματά στους 33 πόντους, ενώ ο δεύτερος πρόσθεσε 28 πόντους.

Από την άλλη πλευρά, ο Ντόνοβαν Μίτσελ ήταν ο πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων, έχοντας 33 πόντους, ωστόσο, στο τέταρτο δωδεκάλεπτο, ανησύχησε τους ανθρώπους των «Ιπποτών» με νέο τραυματισμό στο αριστερό γόνατο.

Στο Ντάλας, οι Μάβερικς φιλοξένησαν τους Θάντερ στο Game 3 της σειράς και κατάφεραν να υπερασπιστούν την έδρα τους, 105-101 με αποτέλεσμα να πάρουν προβάδισμα 2-1 στα ημιτελικά της Δύσης.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Πι Τζέι Ουάσινγκτον με 27 πόντους, ωστόσο, καθοριστικοί ήταν για μία ακόμα φορά οι Λούκα Ντόντσιτς και Κάιρι Ίρβινγκ, οι οποίοι σημείωσαν από 22 πόντους, έκαστος.

Για τους Θάντερ, ο Γκίλτζιους-Αλεξάντερ ήταν ο πρώτος σκόρερ τελειώνοντας το ματς με 31 πόντους, έχοντας ακόμα και 10 ριμπάουντ, ενώ ο Τζάλεν Ουίλιαμς τελείωσε με 16 πόντους.

Σχετικές ειδήσεις