ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Αγορές με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις για τα δύο μεγάλα παιχνίδια της Super League

Αγορές με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις για τα δύο μεγάλα παιχνίδια της Super League

Ειδικά στοιχήματα με σκορ και σκόρερ για τα ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ και ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Συναρπαστικό είναι το φινάλε της Super League. Η αγωνία βρίσκεται στο κατακόρυφο δύο αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Στην κορυφή βρίσκεται η ΑΕΚ με 75 βαθμούς και την ακολουθούν ο ΠΑΟΚ με 74, ο Παναθηναϊκός με 71 και ο Ολυμπιακός με 70.

Η σημερινή προτελευταία αγωνιστική είναι καθοριστικής σημασίας, καθώς συμπεριλαμβάνει τα δύο ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ και ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός. Στις 20:00 αρχίζουν τα δύο μεγάλα παιχνίδια, ενώ στις 18:00 γίνεται η σέντρα στην αναμέτρηση της Λαμίας με τον Άρη.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει και το ματς της Premier League, ανάμεσα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Νιούκαστλ, το οποίο ξεκινά στις 22:00 με τις δύο ομάδες να δίνουν μάχη για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει τις ακόλουθες αγορές με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις για τα ντέρμπι της Super League και της Premier League.

Ολυμπιακός-ΑΕΚ

Σκορ πολλαπλών επιλογών: 1-0, 2-0, 3-0.Ο Κώστας Φορτούνης να σκοράρει.

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Σκορ πολλαπλών επιλογών: 2-1, 3-1, 4-1.Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς να σκοράρει.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Νιούκαστλ

Σκορ πολλαπλών επιλογών: 1-0, 2-0, 3-0.Ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο να σκοράρει.

Πάμε Στοίχημα Tipsters: Η κορυφαία κοινότητα παικτών σε περιμένει στο opapstore app

Το Πάμε Στοίχημα είναι πιο πλούσιο από ποτέ με τους Πάμε Στοίχημα Tipsters, την μοναδική κοινότητα για παίκτες στην Ελλάδα. Μπορείς να συνδεθείς με τη νέα ψηφιακή στοιχηματική ομάδα των κορυφαίων Tipsters αποκλειστικά μέσω του opapstore app.

Μπαίνεις στο opapstore app, ακολουθείς τους κορυφαίους, «αντιγράφεις» τα στοιχήματά τους, ανεβάζεις τα δικά σου και σκαρφαλώνεις στο leaderboard για να κερδίσεις απίθανα δώρα*.

Στην κορυφαία κοινότητα, παίζουν τα πάντα. Δυνατές στοιχηματικές προβλέψεις, αθλητικά νέα & super δώρα*.

Τώρα μπορείς να γίνεις ο απόλυτος tipster στο Πάμε Στοίχημα με την κορυφαία ψηφιακή κοινότητα παικτών στην Ελλάδα στα καταστήματα ΟΠΑΠ, αποκλειστικά μέσω του opapstore app.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114 ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ