ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Και επίσημα παρελθόν ο Φατίχ Τερίμ - Το μήνυμα του Τούρκου

Παναθηναϊκός: Και επίσημα παρελθόν ο Φατίχ Τερίμ - Το μήνυμα του Τούρκου

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε και επίσημα την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Φατίχ Τερίμ. Τι έγραψε στο Instagram ο Τούρκος τεχνικός

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε το πρωί της Παρασκευής (17/5) γνωστοποίησε το τέλος της συνεργασίας της με τον Φατίχ Τερίμ, τον οποίο ευχαρίστησε για την προσφορά του και του ευχήθηκε τα καλύτερα για το μέλλον.

Πλέον, απομένει να επισημοποιηθεί και η ανάληψη καθηκόντων από τον Χρήστο Κόντη, για να οδηγήσει την ομάδα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Άρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Φατίχ Τερίμ.

Ο Τούρκος τεχνικός εργάστηκε έξι μήνες στο Τριφύλλι. Συνολικά καθοδήγησε την ομάδα μας σε 26 αγώνες, καταγράφοντας 14 νίκες, έξι ισοπαλίες, έξι ήττες και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ευχαριστούμε τον Φατίχ Τερίμ και το επιτελείο του και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής διαδρομής τους».

Από την πλευρά του ο Φατίχ Τερίμ έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω του Instagram.

«Από τον περασμένο Δεκέμβριο, η ομάδα μου κι εγώ κάναμε το καλύτερο που μπορούμε στον Παναθηναϊκό, με όλες μας τις δυνάμεις, ώστε να τελειώσουμε την σεζόν 2023-2024 ως πρωταθλητές και να κάνουμε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να βιώσουν μία χαρά που είχαν να νιώσουν 13 χρόνια. Χθες το απόγευμα, ο πρόδερος Αλαφούζος κι εγώ συναντηθήκαμε και αξιολογήσαμε μαζί την κατάσταση και είδαμε ότι τα σχέδιά μας για τη νέα σεζόν δεν ''ταιριάζουν''. Σαν αποτέλεσμα της συνάντησης αυτής, αποφασίστηκε πως η επαγγελματική μας σχέση δεν θα συνεχιστεί.

Ευχαριστώ τους φίλους του Παναθηναϊκού που με αγκάλιασαν κατά την διάρκεια των έξι αυτών μηνών που περάσαμε στην Αθήνα, τον Γιάννη Αλαφούζο, όπως επίσης το σταφ της ομάδας και εγώ, είμαστε ευγνώμονες στην ποδοσφαιρική κοινότητα εδώ που σε κάθε ευκαιρία εξέφραζαν την αγάπη και τον σεβασμό στην ομάδα του. Ειλικρινά εύχομαι ο Παναθηναϊκός να έχει ένα επιτυχημένο μέλλον».

Σχετικές ειδήσεις