ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Για πόσο μπορεί κανείς να ζει μέσα σε μία Lamborghini Urus;

Για πόσο μπορεί κανείς να ζει μέσα σε μία Lamborghini Urus;

Ο Connor έχει μετατρέψει την μονάκριβή του Urus σε ένα Overlander ώστε να μπορεί να μένει μέσα σε αυτή γυρίζοντας το κόσμο.

Του Γιάννη Σκουφή

Η ζωή σε μια Lamborghini Urus μπορεί να φαίνεται μία αντισυμβατική επιλογή. Όχι όμως και για τον Connor από το Κολοράντο που έχει αποφασίσει να ζήσει την εμπειρία της νομαδικής ελευθερίας. Έστω και αν αυτό ακούγεται «κάπως» για ένα νομάδα που συνήθως κινείται με ένα ταπεινό τροχόσπιτο…

Όπως και να έχει ο Connor δεν νιώθει καθόλου άσχημα που απολαμβάνει το νομαδικό τρόπο ζωής με μία Urus που έχει όλες τις μετατροπές ώστε να μπορεί να προσφέρει τις βασικές ανέσεις.

Έτσι το εσωτερικό έχει μελετηθεί σε κάθε εκατοστό του για τη μέγιστη πρακτικότητα περιλαμβάνοντας ένα αναδιπλούμενο κρεβάτι με τη δυνατότητα να φιλοξενήσει έως και τέσσερις επιβάτες. Αν και κάτι τέτοιο ακούγεται μάλλον υπερβολικό…

Εξοπλισμένη με αφαιρούμενη σχάρα οροφής, ειδικούς τροχούς και ελαστικά εκτός δρόμου, η Urus κλήθηκε να ξεπεράσει τις σπορ και πολυτελείς καταβολές της για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της φύσης στο ταξίδι των 32.000 χιλιομέτρων που έκανε ο Connor διασχίζοντας 16 χώρες.

Ο bi turbo V8 των 650 ίππων στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων πέρα από μία αστοχία υλικού στο κολάρο της εισαγωγής με αποτέλεσμα να χρειαστεί την οδική βοήθεια.

Επίσης, στη Ρουμανία χρειάστηκε μια ακόμη επισκευή για την αντικατάσταση του εμπρός splitter με κόστος 1.400 δολάρια.

Αλλά όπως λέει ο Connor αυτά ήταν μικρό-λεπτομέρειες αφού η μεταποιημένη Urus του τον έβγαλε ασπροπρόσωπο και την χάρηκε όσο κανένα άλλο αυτοκίνητο που είχε στην κατοχή του έως τώρα.