ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

O Nίκολας Κέιτζ είναι ο νέος Spider-Man στην πρώτη σειρά της καριέρας του

O Nίκολας Κέιτζ είναι ο νέος Spider-Man στην πρώτη σειρά της καριέρας του
Ο Νίκολας Κέιτζ φοράει τη στολή του Spider-Man
AP

O Nίκολας Κέιτζ θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά «Spider-Man Noir» της Amazon

O Νίκολας Κέιτζ είναι ο νέος Spider-Man στη νέα live action σειρά της Amazon «Noir».

H σειρά βρίσκεται στα σκαριά από τον Φεβρουάριο του 2023, όπως έχει αναφέρει το Variety. Showrunners είναι οι Oren Uziel (The Lost City/ 22 Jump Street) και Steve Lightfoot (Marvel’s The Punisher, Shantaram). Στην καρέκλα του σκηνοθέτη -για τα δύο πρώτα επεισόδια- θα κάτσει ο Harry Bradbeer (Fleabag, Killing Eve). Επίσης, στην παραγωγή βρίσκονται οι Christopher Miller, Phil Lord, Αmy Pascal των "Spider-Verse" ταινιών.

H σειρά πρόκειται να κυκλοφορήσει πρώτα στην πλατφόρμα MGM+ και μετά σε περισσότερες από 240 χώρες σε όλο τον κόσμο, μέσω του Prime Video της Amazon.

Η επίσημη σύνοψη του Noir αναφέρει ότι «αφηγείται την ιστορία ενός μεσήλικα ιδιωτικού ντετέκτιβ (Κέιτζ) στη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του 1930, ο οποίος αναγκάζεται να αναμετρηθεί με την προηγούμενη ζωή του ως ο μοναδικός υπερήρωας της πόλης».

«Η επέκταση του σύμπαντος της Marvel με το Noir είναι μια μοναδικά ξεχωριστή ευκαιρία και είναι τιμή μας να φέρουμε αυτή τη σειρά στους θεατές του Prime Video», δήλωσε ο Vernon Sanders, επικεφαλής της τηλεόρασης της Amazon MGM Studios και πρόσθεσε: «Ο εξαιρετικά ταλαντούχος Νίκολας Κέιτζ είναι μια ιδανική επιλογή για τον νέο μας υπερήρωα».

«Είμαστε απόλυτα ενθουσιασμένοι που ο Νίκολας Κέιτζ πρωταγωνιστεί σε αυτή τη σειρά! Κανείς άλλος δεν θα μπορούσε να φέρει τόσο πάθος, πόνο και καρδιά σε αυτόν τον μοναδικό χαρακτήρα», δήλωσε η Katherine Pope, Πρόεδρος της Sony Pictures Television Studios. «Μαζί με τους λαμπρούς παραγωγούς και τους συνεργάτες μας στα Amazon MGM Studios και στο Prime Video, δεν θα μπορούσαμε να ζητήσουμε μια καλύτερη ομάδα για να εξερευνήσουμε αυτή την επανασχεδιασμό ενός τόσο εμβληματικού χαρακτήρα στο Universe of Marvel Characters της Sony».

Θυμίζουμε ότι ο Νίκολας Κέιτζ είχε δανείσει τη φωνή του στον Spider-Man Noir στο βραβευμένο με Όσκαρ animated φιλμ Spider-Man: Into the Spider-Verse. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο χαρακτήρας θα απεικονιστεί σε ένα live-action πρότζεκτ.
Επίσης, θα είναι ο πρώτος κανονικός τηλεοπτικός ρόλος στην καριέρα του Νίκολας Κέιτζ.

Διαβάστε επίσης

Σάλος με τον γιο του Νίκολας Κέτζ: Επιτέθηκε και τραυμάτισε τη μητέρα του

Νίκολας Χολτ: Από υπηρέτης του Νίκολας Κέιτζ σε βιντεοκλίπ των Rolling Stones

Ο Νίκολας Κέιτζ θέλει να εγκαταλείψει τον κινηματογράφο: Η νέα του καριέρα