ΚΟΣΜΟΣ

Χάιντι Κλούμ: Γιόρτασε τα 20α γενέθλια της κόρης της Λένι - «Σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά»

H Χάιντι Κλουμ με την κόρη της, Λένι
H Χάιντι Κλουμ με την κόρη της, Λένι
ΑΡ

Το τοπ μόντελ Χάιντι Κλουμ γιόρτασε τα 20α γενέθλια της κόρης της Λένι. «Ο χρόνος κυλά» έγραψε στο γλυκό αφιέρωμα στο μεγαλύτερο παιδί της

Η Χάιντι Κλουμ γιόρτασε τα γενέθλια της κόρης της Λένι με στυλ! Στις 4 Μαΐου, το σούπερ μόντελ μοιράστηκε στο Instagram μια σειρά από στιγμιότυπα με τους εορτασμούς για τα 20ά γενέθλια της Λένι, μεταξύ των οποίων κάποια βίντεο από τα παρασκήνια.

Σε ένα από τα βίντεο, η μαμά τεσσάρων παιδιών, ντυμένη casual που με τζιν και ένα κίτρινο σακάκι, φαίνεται να κατευθύνει την κυκλοφορία καθώς η Λένι και μια μεγάλη ομάδα φίλων διασχίζουν μαζί έναν δρόμο της πόλης και κάνουν το σήμα της ειρήνης στην κάμερα.

Μια άλλη ανάρτηση περιλαμβάνει δύο φωτογραφίες μιας μεγάλης παρέας φίλων της Λένι που βγάζουν τη γλώσσα τους και χαμογελούν στην κάμερα για μια selfie, που τράβηξε η Χάιντι. «Πλήρωμα γενεθλίων για τη Λένι», έγραψε η περήφανη μαμά στις φωτογραφίες.

Ένα άλλο βίντεο δείχνει τη Λένι να φοράει ένα ροζ και λευκό τοπ με καρδιές και το μήνυμα «Μπορείς να έχεις το κέικ σου και να το φας κι εσύ», μια εντυπωσιακή ροζ φούστα και ένα μεγάλο ροζ φιόγκο στο πάνω μέρος του κεφαλιού της. Το νεαρό μοντέλο χορεύει γύρω από το δωμάτιο - το οποίο είναι γεμάτο με ράφια ρούχων και κόσμο που βουίζει γύρω, φαινομενικά για μια φωτογράφηση - υπό τη μουσική του "Riverdance".

Η Λένι μοιράστηκε τα δικά της βίντεο από τα διασκεδαστικά γενέθλιά της στα Stories της στο Instagram, ανάμεσά τους ενα από τα πολύ ροζ ρούχα της και αρκετές selfies με τη μαμά της και μερικούς φίλους.

Αφήνοντας στην άκρη την έντονη αίσθηση του πάρτι γενεθλίων των άλλων αναρτήσεών της, η Χάιντι Κλουμ μοιράστηκε μια ακόμη εγκάρδια ανάρτηση στο Instagram, προσφέροντας μια ματιά στην παιδική ηλικία της Λένι. Στο γλυκό βίντεο, το μοντέλο φαίνεται να κρατά τη Λένι —τότε μόλις λίγων μηνών— καθώς το ζευγάρι έπλεε στον ωκεανό μαζί.

«Μπορείς να πεις «σ’ αγαπώ;» «Ακούγεται η Χάιντι να λέει στη Λένι στο κλιπ, ενώ τη φιλάει στο μάγουλο. «Χαρούμενα 20α γενέθλια Λένι Ολούμι», έγραψε στη λεζάντα του αφιερώματος γενεθλίων.

«Ο χρόνος κυλάει. Αισθάνομαι σαν να ήταν μόλις χθες. Σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά. Συνέχισε να λάμπεις με το όμορφο φως σου» Η Λένι είναι το μεγαλύτερο παιδί της Χάιντι. Την απέκτησε με τον Ιταλό επιχειρηματία Flavio Briatore, αλλά ο πρώην σύζυγός της Seal την υιοθέτησε αφού παντρεύτηκε το τοπ μόντελ. Το ζευγάρι απέκτησε στη συνέχεια τρία ακόμη παιδιά, τους, Henry Günther και Johan Riley και την Lou Sulola.

Η Χάιντι και η Λένι ήταν πάντα ειλικρινείς για τη στενή σχέση μητέρας-κόρης. Πέρυσι, το πρώην «αγγελούδι» της Victoria's Secret μίλησε στο PEOPLE για το πόσο περήφανη είναι για την κόρη της που ακολουθεί τις σπουδές της και το μόντελινγκ ταυτόχρονα .«Είμαι πολύ περήφανη για την κόρη μου και το μόντελινγκ», είχε πει τότε. «Και σπουδάζει ταυτόχρονα, κάνει και τον ζογκλέρ κιόλας» είχε πει με χιούμορ.