MEDIA

Survivor Spoiler 13/5: Άγριος καυγάς με Ταξίδη και Κατερίνα Δαλάκα - «Κόψ' το γιατί θα γίνει...»

Survivor Spoiler 13/5: Άγριος καυγάς με Ταξίδη και Κατερίνα Δαλάκα - «Κόψ' το γιατί θα γίνει...»

Συναγερμός στον Άγιο Δομίνικο, μπήκε στη μέση ο Γκιουλέκας για να χωρίσει Κατερίνα Δαλάκα και Ταξίδη 

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor οι παίκτες ενημερώθηκαν ότι από εδώ και πέρα οι ασυλίες θα παίζονται μαζί με τους Τούρκους παίκτες του All Star και για τις επόμενες δυο εβδομάδες δεν θα έχουμε κάποια αποχώρηση παρά το γεγονός πως θα πραγματοποιείται κανονικά η μονομαχία. Μετά από αυτό, τα πράγματα να είναι λίγο πιο ήρεμα στις ομάδες, μια σπίθα φαίνεται πως αρκεί για να πυροδοτήσει μια βόμβα, η οποία αυτή την φορά σκάει στην ομάδα των Κόκκινων.

Σήμερα ένας απίστευτος καυγάς θα λάβει χώρα κατά την διάρκεια του στίβου μάχης για την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας θα σταθεί αιτία και αφορμή να διακοπεί για λίγο ο αγώνας. Πρωταγωνιστές του καυγά αυτού η Κατερίνα Δαλάκα και ο Χριστόφορος Ταξίδης. Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας θα κατηγορήσει την Κατερίνα πως βρίσκεται συνέχεια απέναντί του με τους συμπαίκτες τους να προσπαθούν να δώσουν ένα τέλος για να συνεχιστεί το παιχνίδι.

«Κόψ' το γιατί θα γίνει της... », είπε ο Ταξίδης στην Δαλάκα.

Θα καταφέρει αυτό να σταθεί εμπόδιο στη νίκη της; Ειδικά μετά την χθεσινή τους ήττα από την οποία έχει βγει ήδη ο πρώτος προτεινόμενος προς αποχώρηση από την ομάδά τους.

Ποια ομάδα θα κερδίσει απόψε, λοιπόν, και ποιος θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση;