MEDIA

Survivor: Τα παιχνίδια με τους Τούρκους - Η Δώρα Νικολή είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση

Survivor: Τα παιχνίδια με τους Τούρκους - Η Δώρα Νικολή είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση

Survivor: Η Δώρα ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες της δεύτερη εβδομάδα σερί

Με τον πρώτο αγώνα ασυλίας ολοκληρώθηκε το επεισόδιο της Κυριακής του Survivor. Οι Κόκκινοι ηττήθηκαν για μια ακόμη φορά από τους Μπλε και ήρθαν ξανά στη δυσάρεστη θέση να ψηφίσουν κάποιον από τους συμπαίκτες τους.

Η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση ήταν η Δώρα Νικολή.

«Το περίμενα, αλλά δεν θεωρώ ότι οι λόγοι είναι αγωνιστικοί. Το περίμενα, δεν έχω να φοβηθώ κάτι, έχω αποδείξει πόσο δυνατή είμαι. Προχωράμε παρακάτω. Πολλές φορές καλούμαστε να ψηφίσουμε συναισθηματικά πολλές φορές και το δέχομαι. Αυτή τη διαδικασία θα την περάσουμε πολλές φορές, όποιος είναι πιο δυνατός θα μείνει», είπε η Δώρα Νικολή.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες τα εξής: «Από σήμερα το παιχνίδι αλλάζει. Επειδή είχαμε φέτος αρκετές αποχωρήσεις και για ιατρικούς λόγους και οικειοθελείς, αρκετοί συμπαίκτες σας δεν άντεξαν την ψυχολογική και την αγωνιστική πίεση του φετινού αγωνιστικού Survivor, από δω και στο εξής θα έχετε μια πολύ σημαντική βοήθεια».

«Θα παίζετε μαζί με τους Τούρκους All Star Survivors. Αυτή η βοήθεια θα έρθει για τους πιο σημαντικούς αγώνες από δω και πέρα μέχρι τον τερματισμό του Survivor, τους αγώνες ασυλίας. Σε κάθε αγώνα ασυλίας, μια διαδικασία που θα κάνουμε και θα σας εξηγήσω αργότερα πως ακριβώς θα γίνει αυτό, θα επιλέγετε εσείς ποιους Τούρκους παίκτες θέλετε να έχετε στην ομάδα σας προκειμένου να δημιουργήσετε μια πολύ δυνατή ομάδα που θα σας βοηθήσει να κερδίσετε την ασυλία σας. Όπως πάντα θα παίζετε 4 αγώνες ασυλίας. Από εκεί θα προκύπτουν οι 4 μονομάχοι. Θα έχουμε λοιπόν και για τις επόμενες εβδομάδες, κανονικά, τους αγώνες μονομαχίας», είπε ο παρουσιαστής του Survivor.

Τέλος για δύο εβδομάδες οι αποχωρήσεις

«Όμως για τις επόμενες δύο εβδομάδες δεν θα έχουμε αποχώρηση. Οι παίκτες που θα χάσουν στις επόμενες δύο μονομαχίες δεν θα αποχωρήσουν. Θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία να παραμείνουν στο παιχνίδι. Το ποιος θα αποχωρήσει τελικά θα κριθεί στις επόμενες μονομαχίες που θα δώσουν», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.