ΕΛΛΑΔΑ

Μενίδι: Βίντεο ντοκουμέντο με τον 50χρονο να αγοράζει μπύρες μετά τη δολοφονία της 40χρονης

Μενίδι: Βίντεο ντοκουμέντο με τον 50χρονο να αγοράζει μπύρες μετά τη δολοφονία της 40χρονης

Σαν να μην τρέχει τίποτα, ο 50χρονος δολοφόνος αγόραζε μπύρες,ενώ τέσσερις ώρες πριν μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη σύζυγο του στο Μενίδι.

Αδιανόητη είναι η συμπεριφορά του 50χρονου δράστη από το Μενίδι που δολοφόνησε με κουζινομάχαιρο την εν διαστάσει σύζυγό του, στην μέση του δρόμου τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Όχι μόνο δεν έχει ζητήσει συγγνώμη για το ειδεχθές έγκλημα που διέπραξε αλλά όπως αποκαλύπτεται μετά το σοκαριστικό συμβάν, παρακολουθούσε τηλεόραση για να δει μεταδίδουν τα δελτία ειδήσεων ενώ πήγε και σε ένα περίπτερο για να αγοράσει... μπύρες.

Συγκεκριμένα, ο δράστης μετά τη στυγερή δολοφονία της 40χρονης μητέρα δύο παιδιών, διένυσε μια απόσταση 4 χιλιομέτρων και έφτασε σε ξενοδοχείο, όπου είχε ζητήσει δωμάτιο για να μείνει.

Ενώ είχε πληρώσει το δωμάτιο, ο 50χρονος το πρωί της Πέμπτης έφυγε από το ξενοδοχείο και μετέβη σε κοντινό περίπτερο για να αγοράσει ατάραχος μια μπύρα.

Δεν αφήνει το γιο του να πάει στην κηδεία!

Παράλληλα, ο 50χρονος δεν συναινεί ώστε να μπορέσει να παραστεί ο ανήλικος γιος του στην κηδεία της μητέρας του που θα πραγματοποιηθεί στην Αλβανία.

Άτομα από το φιλικό περιβάλλον ζητούν ένα έγγραφο από τον εισαγγελέα ώστε να μπορέσει το παιδί να ταξιδέψει και να πει το «τελευταίο αντίο» στην μητέρα του. Σημειώνεται ότι ο δολοφόνος είχε άσχημη συμπεριφορά απέναντι και στα παιδιά του, αρκετές φορές έλεγε στην κόρη του «είσαι που...να σαν την μάνα σου».

Πληροφορίες του Star αναφέρουν ότι ο 50χρονος ήταν βίαιος απέναντι στη πρώην σύζυγό του μάλιστα κάποια στιγμή μεταξύ των βασανιστηρίων που της έκανε της είχε βουτήξει το πρόσωπο στον ασβέστη ενώ άλλη φορά την απειλούσε ότι θα της ρίξει χλωρίνη όταν ήταν έγκυος.

Xθες το απόγευμα η ΕΛ.ΑΣ. έφτασε στα ίχνη του δολοφόνου της 40χρονης στο Μενίδι ωστόσο νέες αποκαλύψεις δείχνουν πως ο 50χρονος έπεσε στα χέρια των Αρχών από... σύμπτωση!

Συγκεκριμένα, ο 50χρονος δολοφόνος εντοπίστηκε σε μια οικοδομή στο Καματερό να πίνει μπύρες. Ωστόσο, η αστυνομία κλήθηκε να αντιμετωπίσει ένα περιστατικό μέθης. Ακόμη και όταν συνελήφθη, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. δεν είχαν καταλάβει ποιον είχαν στα... χέρια τους!

Όταν μεταφέρθηκε στο τμήμα, ο «χασάπης του Μενιδίου», έδωσε τα στοιχεία του και τότε εμβρόντητοι οι αξιωματικοί της Αστυνομίας είδαν πως ο 50χρονος Αλβανός είχε εμπλακεί σε περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας και νωρίτερα είχε σκοτώσει στην οδό Πάρνηθος μια γυναίκα, την 40χρονη.

«Είσαι π@@@άνα όπως η μάνα σου», έλεγε στην κόρη του!

Σύμφωνα με το STAR, ο 50χρονος ήταν κάτι παραπάνω από χυδαίος, καθώς ακόμη και στην κόρη του φώναζε «είσαι μια π@@@ανα όπως η μάνα σου»!

Μάλιστα, η 22χρονη είχε ειδοποιήσει αρκετές φορές την αστυνομία για τους ξυλοδαρμούς που δεχόταν η μητέρα της, η οποία μαρτύρησε στα χέρια του 50χρονου πριν πέσει νεκρή από το μαχαίρι του στην οδό Πάρνηθος τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Εδώ κρυβόταν ο 50χρονος

Σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στη Φυλή κρυβόταν ο δράστης που δολοφόνησε την εν διαστάσει σύζυγό του το πρωί της Πέμπτης στην οδό Πάρνηθος στο Μενίδι.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ τον συνέλαβαν το μεσημέρι της Πέμπτης ενώ εκείνος βρισκόταν υπό την επίρροια αλκοόλ. Αυτή την ώρα κρατείται στην Ασφάλεια της περιοχής.

Από την πρώτη στιγμή που εντοπίστηκε η σορός της άτυχης 40χρονης, με ένα μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά, η ΕΛ.ΑΣ. εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του συζύγου της, καθώς υπήρξαν καταγγελίες από την ίδια εναντίον του, για ενδοοικογενειακή βία.