ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Μενίδι: Συνελήφθη ο πρώην σύζυγος της 40χρονης για τη δολοφονία - Κρυβόταν στη Φυλή

Μενίδι: Συνελήφθη ο πρώην σύζυγος της 40χρονης για τη δολοφονία - Κρυβόταν στη Φυλή

Ραγδαίες εξελίξεις με τη δολοφονία της 40χρονης από το Μενίδι,καθώς το μεσημέρι της Πέμπτης συνελήφθη ο σύζυγός της.

Ο σύζυγος εν διαστάσει της 40χρονης που βρέθηκε δολοφονημένη το πρωί της Πέμπτης στην οδό Πάρνηθος στο Μενίδι, συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ.

Από την πρώτη στιγμή που εντοπίστηκε η σορός της άτυχης 40χρονης, με ένα μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά, η ΕΛ.ΑΣ. εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του συζύγου της, καθώς υπήρξαν καταγγελίες από την ίδια εναντίον του, για ενδοοικογενειακή βία.

Ο 50χρονος συνελήφθη στη Φυλή, ενώ κρυβόταν σε εγκαταλελειμμένο κτήριο, και αυτή την ώρα κρατείται στην Ασφάλεια της περιοχής.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η άτυχη 40χρονη που δολοφονήθηκε είχε καταγγείλει τον 50χρονο το 2013, το 2022 για ενδοοικογενειακή βία, ενώ αύριο ο δράστης θα δικαζόταν στο αυτόφωρο για μία ακόμη φορά για αυτό το αδίκημα. Ο δράστης είχε συλληφθεί τρεις φορές στο παρελθόν, μετά από καταγγελίες του θύματος, ωστόσο είχε αφεθεί ελεύθερος από τις δικαστικές αρχές.

Πιο συγκεκριμένα, το τελευταίο περιστατικό ήταν μια εβδομάδα πριν όπου η 40χρονη κατήγγειλε για τρίτη φορά τον πλέον δολοφόνο της στις 7 Μαΐου για ενδοοικογενειακή βία, με την αστυνομία να ενεργοποιείται άμεσα. Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. τον συνέλαβαν και την επόμενη ημέρα πήγε στο αυτόφωρο για να δικαστεί, όμως για άγνωστο λόγο η δίκη διακόπηκε.

Ως δικάσιμη ημέρα είχε οριστεί η 17η Μαΐου και για 10 ημέρες ο 50χρονος με το βεβαρημένο παρελθόν είχε αφεθεί ελεύθερος όπου διέπραξε και την τραγική αυτή δολοφονία.

Βίντεο-ντοκουμέντο με επίθεση του 50χρονου

Ο 50χρονος όπως φαίνεται και σε βίντεο-ντοκουμέντο, στις 7 Μαΐου, επιτέθηκε στοθύμα 50 μέτρα μακρυά από το σημείο που την δολοφόνησε και ακούγονται φωνές τόσο του ίδιου όσο και της 40χρονης που προσπαθεί να τον απομακρύνει. Μάλιστα ο δράστης κρατά στα χέρια του μπουκάλια μπύρας τα οποία σπα στο πεζοδρόμιο και την πλησιάζει κρατώντας ένα από αυτά.

Σχετικές ειδήσεις