ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Μενίδι: Την κατακρεούργησε με πάνω από 10 μαχαιριές - Καρφωμένο στην κοιλιά της 40χρονης το μαχαίρι

Μενίδι: Την κατακρεούργησε με πάνω από 10 μαχαιριές - Καρφωμένο στην κοιλιά της 40χρονης το μαχαίρι

Περισσότερα σε λίγο...

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της άγριας δολοφονίας της 40χρονης, η οποία εντοπίστηκε να κείτεται νεκρή σε κεντρικό δρόμο του Μενιδίου το πρωί της Πέμπτης.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία κύριος ύποπτος είναι ο εν διαστάσει σύζυγός της, ο οποίος και αναζητείται.

Η γυναίκα σύμφωνα με νεότερα στοιχεία έφερε πολλαπλές μαχαιριές, τουλάχιστον 10 σε όλο της το σώμα, με το μαχαίρι να είναι καρφωμένο στην κοιλιά της. Ο δράστης μετά την επίθεση εξαφανίστηκε και η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του....

Τραγική ειρωνία ο δράστης αύριο επρόκειτο να δικαστεί για ενδοοικογενειακή βία, καθώς το ζευγάρι, που ήταν γονείς δύο παιδιών, είχαν συχνά επεισόδια, ενώ η γυναίκα είχε καταγγείλει τον εν διαστάσει σύζυγό της τρεις φορές στο παρελθόν.

Αποκαλύφθηκε ωστόσο ότι η 40χρονη, αν και κατέφυγε στην αστυνομία, αρνήθηκε ότι της προτάθηκε για safe house και panic button.

Η καταγγελία της 40χρονης:

«Την 07/05/2024 και περί ώρα 00:30’ οδηγήθηκαν στο Α΄ Α.Τ. Αχαρνών/Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης το θύμα, γεν. 1984 στην Αλβανία, και ο πρώην σύντροφός της, γεν. 1974 στην Αλβανία, με ίδια διεύθυνση κατοικίας.

Η ανωτέρω υπέβαλε έγκληση κατά του πρώην συντρόφου της, ο οποίος συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου, για παράβαση του Ν.3500/06 «Περί Ενδοοικογενειακής Βίας» σε συνδυασμό με τα άρθρα 308 Π.Κ. «Απλή Σωματική Βλάβη» και 333 Π.Κ. «Απειλή» και άρθρου 361 Π.Κ. «Εξύβριση».

Στην παθούσα χορηγήθηκε παραγγελία για Ιατροδικαστική εξέταση και δόθηκαν πληροφορίες, οδηγίες και έντυπο υλικό δυνάμει του άρθρου 21 του Ν.3500/06, προκειμένου να λάβει εάν το επιθυμεί τη δέουσα ηθική συμπαράσταση και την αναγκαία υλική συνδρομή από τους αρμόδιους φορείς.

Επιπλέον ενημερώθηκε για την δυνατότητα εγκατάστασης, στο κινητό της τηλέφωνο, της εφαρμογής «Panic Button» και της χορηγήθηκε κωδικός για πρόσβαση στην εν λόγω εφαρμογή.

Επιπρόσθετα ενημερώθηκε για τη δυνατότητα μεταφορά της σε δομή φιλοξενίας και δήλωσε ότι δεν επιθυμεί.

Συλληφθείς οδηγήθηκε την 07/05/2024 στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και έλαβε ρητή δικάσιμο για την Παρασκευή 17/05/2024.

Κατά το παρελθόν, δύο ακόμα φορές, το 2013 και το 2022, το θύμα είχε υποβάλει έγκληση κατά του πρώην συντρόφου της για ενδοοικογενειακή βία, κατά τις οποίες είχε αναζητηθεί και συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου».

Η κόρη έψαχνε τη μητέρα της

Τραγική φιγούρα η κόρη της άτυχης γυναίκας, η οποία, σύμφωνα με το STAR, έχοντας μια φωτογραφία της μητέρας της στο κινητό της ρωτούσε εναγωνίως τους αστυνομικούς για το αν είναι η μητέρα της η γυναίκα που κείτονταν νεκρή λίγα μέτρα πιο μακριά.

Οι αστυνομικοί της επιβεβαίωσαν πως ήταν δυστυχώς η μητέρα της, με το νεαρό κορίτσι να ξεσπά σε λυγμούς, μονολογώντας πως «ο μπαμπάς σκότωσε τη μαμά».

Σχετικές ειδήσεις