ΕΛΛΑΔΑ

Μενίδι: Βίντεο - ντοκουμέντο από την επίθεση λίγες ημέρες πριν τη δολοφονία της 40χρονης

Μενίδι: Βίντεο - ντοκουμέντο από την επίθεση λίγες ημέρες πριν τη δολοφονία της 40χρονης

Ο 50χρονος στις 7 Μαΐου, της επιτέθηκε λίγα μέτρα μακρυά από το σημείο που αργότερα την δολοφόνησε στο Μενίδι και ακούγονται οι φωνές της 40χρονης που του ζητά να φύγει

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την αδιανόητη υπόθεση δολοφονίας 40χρονης στη μέση του δρόμου από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Πιο συγκεκριμένα, σε ένα βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε εκπομπή του ALPHA παρουσιάζεται από κάμερα κλειστού κυκλώματος ο 50χρονος εν διαστάσει σύζυγός της να την απειλεί πως θα την σκοτώσει, προαναγγέλωντας τα όσα τελικά συνέβησαν.

Ο 50χρονος όπως φαίνεται και στο βίντεο, στις 7 Μαΐου, της επιτέθηκε 50 μέτρα μακρυά από το σημείο που την δολοφόνησε και ακούγονται φωνές τόσο του ίδιου όσο και της 40χρονης που προσπαθεί να τον απομακρύνει. Μάλιστα ο δράστης κρατά στα χέρια του μπουκάλια μπύρας τα οποία σπα στο πεζοδρόμιο και την πλησιάζει κρατώντας ένα από αυτά.

Ο 50χρονος είχε αφεθεί ελεύθερος

Η άτυχη 40χρονη που δολοφονήθηκε είχε καταγγείλει τον 50χρονο το 2013, το 2022 για ενδοοικογενειακή βία, ενώ αύριο ο δράστης θα δικαζόταν στο αυτόφωρο για μία ακόμη φορά για ενδοοικογενειακή βία. Ο δράστης είχε συλληφθεί τρεις φορές στο παρελθόν, μετά από καταγγελίες του θύματος, ωστόσο είχε αφεθεί ελεύθερος από τις δικαστικές αρχές.

Πιο συγκεκριμένα, το τελευταίο περιστατικό ήταν μια εβδομάδα πριν όπου η 40χρονη κατήγγειλε για τρίτη φορά τον πλέον δολοφόνο της στις 7 Μαΐου για ενδοοικογενειακή βία, με την αστυνομία να ενεργοποιείται άμεσα. Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. τον συνέλαβαν και την επόμενη ημέρα πήγε στο αυτόφωρο για να δικαστεί, όμως για άγνωστο λόγο η δίκη διακόπηκε.

Ως δικάσιμη ημέρα είχε οριστεί η 17η Μαΐου και για 10 ημέρες ο 50χρονος με το βεβαρημένο παρελθόν είχε αφεθεί ελεύθερος όπου διέπραξε και την τραγική αυτή δολοφονία.

«Έχουμε αγανακτήσει όλοι, θα ζούσε σήμερα η κοπέλα»

Γείτονας της άτυχης γυναίκας ξέσπασε στην κάμερα του Alpha, μιλώντας για την «αξιοπρεπέστατη» όπως την αποκάλεσε μητέρα.

«Την γνωρίζουμε, έμενε εδώ και δύο μήνες με τα παιδιά της, οι τρεις τους στην περιοχή, κάθε μέρα λέγαμε καλημέρα, ήταν ευγενέστατη, πολύ καλή οικογενειάρχης, νοικοκυρά, με το χαμόγελο στα χείλη πάντα», λέει.

Σε ερώτηση για το αν είχε δει ποτέ κάποιον άνδρα να παρακολουθεί το κτίριο και την περιοχή απάντησε αρνητικά. «Δεν είχε δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα, ούτε να κουβεντιάσει για κάποιο θέμα, ήταν πολύ αγαπητή στη γειτονιά. Δεν είχα δει τίποτα».

«Ήταν αξιοπρεπέστατη και η δικαιοσύνη είναι απαράδεκτο που τον άφησε ελεύθερο. Όλοι είναι αγανακτισμένοι με την δικαιοσύνη, θα ζούσε σήμερα η κοπέλα αν δεν τον είχαν αφήσει ελεύθερο. Αγανακτήσαμε όλοι, έπρεπε να κρατηθεί μέσα, τι κάνει το κράτος και η δικαιοσύνη;», ξέσπασε ο άνδρας για τον θάνατο της 40χρονης μητέρας.

Το χρονικό της δολοφονίας

Η γυναίκα εντοπίσθηκε το πρωί της Πέμπτης στην οδό Πάρνηθος, στην άκρη του δρόμου, με ένα μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά. Οι άνδρες του ανθρωποκτονιών απέκλεισαν αμέσως το ενδεχόμενο ληστείας, καθώς στον τόπο του εγκλήματος, βρέθηκαν η τσάντα, το κινητό και το πορτοφόλι της.

Στο σημείο υπήρχε ένας μάρτυρας κλειδί στην υπόθεση ο οποίος υποστηρίζει ότι είδε τη γυναίκα, την ώρα που δέχθηκε την μαχαιριά στη μέση του δρόμου. Οι αστυνομικοί αναμένεται να πάρουν κατάθεση από το μάρτυρα προκειμένου να συγκεντρώσουν περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση.

Σχετικές ειδήσεις