ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ασπίδα» Μελισσανίδη σε Αλμέιδα, «καμικάζι» Κόντης: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων

ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης Ματίας Αλμέιδα
Intime News

Διαβάστε τι γράφουν οι αθλητικές εφημερίδες του Σαββάτου (18/05).

Το μήνυμα «τεράστιας στήριξης και εμπιστοσύνης» του Δημήτρη Μελισσανίδη προς τον Ματίας Αλμέιδα είναι από τα θέματα που ξεχωρίζουν στις αθλητικές εφημερίδες.

Η ΑΕΚ ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό και την τελευταία αγωνιστική δεν κρατάει την κατάσταση στα χέρια της, καθώς θέλει και «στραβοπάτημα» του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Άρη. Ο διοικητικός ηγέτης της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα, το οποίο «τα λέει όλα για το παρόν αλλά και την επόμενη μέρα της ΑΕΚ, ό,τι κι αν γίνει αύριο».

«Ματίας καλημέρα. Την ΑΕΚάρα μας την αγαπάμε πιο πολύ όταν χάνει. Περιμένοντας το θαύμα την Κυριακή, σε ευχαριστούμε και φέτος για όλα», ανέφερε χαρακτηριστικά το μύνημα του Μελισσανίδη, προς τον Αλμέιδα.

Από εκεί και πέρα, ξεχωρίζει η είδηση της πρόσληψης του Χρήστου Κόντη στον Παναθηναϊκό. Ο άλλοτε βασικός συνεργάτης του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ανέλαβε το «τριφύλλι», το οποίο «παίζει τα ρέστα του», για να σώσει τη σεζόν.

Στον Ολυμπιακό, υπάρχει αναφορά στο «σοβαρό αραβικό ενδιαφέρον» για τον Ελ Κααμπί, αλλά και στις φήμες ότι «οπαδοί ΑΕΚ και ΠΑΟ αγοράζουν εισιτήρια για να βοηθήσουν του Ιταλούς (σ.σ. Φιορεντίνα)».

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων

Σχετικές ειδήσεις