ΚΟΣΜΟΣ

Met Gala 2024: Ποια είναι η γυναίκα-μυστήριο που ντύθηκε...πεταλούδα και επισκίασε τις σελέμπριτι

H Μόνα Πατέλ
H Μόνα Πατέλ
ΑΡ

Ποια είναι η Mόνα Πατέλ; Γνωρίστε την πιο καλοντυμένη «γυναίκα μυστήριο» στο Met Gala 2024 που έγινε viral στο διαδίκτυο για το φόρεμα πεταλούδας που επέλεξε

Μια «μυστηριώδης γυναίκα» περπάτησε στο κόκκινο χαλί του MET Gala 2024 και κατέκτησε γρήγορα το διαδίκτυο για το φόρεμά της που θύμιζε πεταλούδα και πλέον έχει γίνει viral. Σύντομα αποκαλύφθηκε ότι η γυναίκα ήταν η Mόνα Πατέλ, μια επιχειρηματίας γεννημένη στη Βαντοντάρα του Γκουτζαράτ - η οποία εντυπωσίασε με ένα γυμνό, προσαρμοσμένο φόρεμα Iris Van Herpen που ταίριαζε στο θέμα της εκδήλωσης: The Garden of Time.

Η καλλονή μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες από την Ινδία το 2003 - και έκτοτε έχει ιδρύσει πολλές εταιρείες, όπως η HauteX Ventures και επίσης η radXai, μια startup τεχνολογίας υγείας. Η Πατέλ η οποία ήταν τιμώμενο πρόσωπο στο Forbes Next 1000 το 2021 - έκλεψε την παράσταση με ένα φόρεμα που αγκάλιαζε το σώμα της και παρέπεμπε σε πεταλούδα, με ένα μπούστο κορσέ καθώς και καθαρές λεπτομέρειες από δαντέλα στο πλάι. Το σύνολο κατέληγε σε μία ουρά που έμοιαζε με φτερά πεταλούδας και είχε χρυσοκεντημένες λεπτομέρειες παντού.

Χρυσά στολίδια πεταλούδας κάλυπταν στα μπράτσα της και έφταναν μέχρι τους αγκώνες της. Για ένα μοναδικό άγγιγμα, τα φτερά των πεταλούδων κινούνταν μηχανικά μόνα τους - προκαλώντας φρενίτιδα στους χρήστες των social media

Η Μόνα επέλεξε ένα ζευγάρι ανοιχτές, χρυσές γόβες με αστραφτερά, στρας και στολίδια. Το μακιγιάζ της ήταν εντυπωσιακό για το ντεμπούτο της στο MET Gala και περιελάμβανε μια στρώση μάσκαρα στις βλεφαρίδες της καθώς και μια αστραφτερή, χάλκινη σκιά γύρω από τα μάτια της.

«Ήθελα το ντεμπούτο μου να είναι κάτι που θα γιορτάζει την κληρονομιά μου και θα συνδυάζει επίσης την αγάπη μου για τη ραπτική, και όταν άκουσα για το θέμα, η Iris Van Herpen φάνηκε η προφανής επιλογή», ​​είπε στη Vogue India τον Μάρτιο.

Λίγο μετά την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί του MET Gala, προκάλεσε θύελλα στο διαδίκτυο, με κάποιους να αναρωτιούνται ποια ήταν η «γυναίκα μυστήριο». «Αυτό είναι το πιο όμορφο φόρεμα που έχω δει ποτέ», έγραψε ένας χρήστης των social media. «Την λένε Mόνα Πατέλ και όλοι έχασαν το μυαλό τους για αυτό το φόρεμα και δικαίως.»

«Όχι μόνο έχει θέμα, αλλά πραγματικά μπορεί να είναι το πιο απίστευτο έργο που έγινε ποτέ γιατί… πλάκα μού κάνεις;» έγραψε, καθώς στην οθόνη εμφανίστηκε μια φωτογραφία της τουαλέτας. «Το φόρεμα κινείται! Είναι σαν ένα φόρεμα πεταλούδας με έναν μηχανισμό μέσα, και ω,είναι πανέμορφο. Κοιτάξτε, κινείται σαν πεταλούδα», πρόσθεσε.

Άλλοι χρήστες του Instagram μοιράστηκαν τις δικές τους σκέψεις για το προσαρμοσμένο φόρεμα στην ενότητα σχολίων, γράφοντας ένα: «Αυτή η εμφάνιση ήταν η καλύτερη από τις καλύτερες. Εκπληκτική» «Τόσο θεϊκό!» σχολίασε άλλος, ενώ πολλοί το χαρακτήρισαν έργο τέχνης.

Σύμφωνα με το LinkedIn της Mona, ξεκίνησε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο του Γκουτζαράτ και αργότερα πήρε το Master of Science: Real Estate and Finance στο Πανεπιστήμιο της Φλόριντα. Στη συνέχεια, έκανε μεταπτυχιακό στο Στάνφορντ, και μετά στο Χάρβαρντ και το MIT.

Μαζί με την ίδρυση πολλών επιχειρήσεων, η Πατέλ δημιούργησε επίσης τον δικό της μη κερδοσκοπικό οργανισμό που ονομάζεται Couture For Cause, το 2017. Σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπο, ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός «στοχεύει να οδηγήσει σε θετικές αλλαγές μέσω της μόδας και να εμπνεύσει κάθε γυναίκα να συνειδητοποιήσει τον υψηλότερο εαυτό της».

Η Mόνα δεν είναι επίσης άγνωστη στη βιομηχανία του θεάματος και έχει συναναστραφεί με αστέρες του Χόλιγουντ. Τον Δεκέμβριο του 2022, κόσμησε το εξώφυλλο του Glamour Bulgaria ενώ ήταν στολισμένη με διαμαντένια κολιέ και βραχιόλια. Αυτή τη στιγμή, η επιχειρηματίας έχει σχεδόν 30.000 ακόλουθους στην κύρια σελίδα της στο Instagram.

Είναι παντρεμένη με τον Chintan DeSai εδώ και σχεδόν 17 χρόνια και κατά καιρούς μοιράζεται γλυκά στιγμιότυπα της κοινής τους ζωής στο Instagram. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο περιοδικό Sprit And Flesh το 2020, μίλησε για την ημέρα του γάμου της, την οποία περιέγραψε ως «πολύ απλή και ήσυχη...»

«Ένας γάμος στο ηλιοβασίλεμα στην παραλία με μια τελετή στην άμμο και μόνο δύο καλεσμένους, τον ​​αδερφό και την αδερφή μου». Όσον αφορά τη ζωή στις ΗΠΑ, εξήγησε: «Ζω στις ΗΠΑ από το 2003 και ο τρόπος ζωής εδώ είναι σίγουρα πολύ διαφορετικός σε σύγκριση με την Ινδία».

«Έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του, αλλά γενικά πιστεύω ότι σε σύγκριση με την Ινδία, η ποιότητα ζωής εδώ είναι πολύ πιο ευχάριστη και γαλήνια. Κάθε μέρα, αναπνέω καθαρό αέρα, βλέπω τον όμορφο γαλάζιο ουρανό και παρακολουθώ τις εκπληκτικές ανατολές και ηλιοβασιλέματα...»